Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Skoda Ξάνθη: Δεν βγαίνουν εισιτήρια εν όψει ΠΑΟΚ


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της Ξάνθης θα παρακολουθήσουν το σαββατιάτικο ματς στα Πηγάδια με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, καθώς με απόφαση του Χρήστου Πανόπουλου δεν θα βγουν εισιτήρια!

Στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε το πρωί στην Ξάνθη, ο Γιώργος Κασναφέρης γνωστοποίησε πως όχι μόνο δεν θα δοθούν εισιτήρια στους οπαδούς του «δικέφαλου» (άλλωστε απαγορεύεται η μετακίνηση οργανωμένων), αλλά δεν θα τεθούν ούτε στη διάθεση των ντόπιων!

«Δεν θα κυκλοφορήσουν καθόλου εισιτήρια. Είναι απόφαση του προέδρου να βρεθούν στο γήπεδο μόνοι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, που είναι 2.600», είπε ο εκπρόσωπος της Ξάνθης, ενώ από πλευράς ΠΑΟΚ ο Μάκης Γκαγκάτσης ισχυρίστηκε πως θα έπρεπε να δοθεί μία κερκίδα για τους φίλους του ΠΑΟΚ που θα μπορούσαν έστω και χωρίς διακριτικά να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, όπως περίπου συνέβη στο πρόσφατο παιχνίδι του Πανθρακικού με την ΑΕΚ.

Όταν μάλιστα τέθηκε το θέμα σχετικά με την παρουσία οπαδών του Άρη στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Ξάνθη στα Πηγάδια, ο Κασναφέρης διευκρίνισε ότι επρόκειτο για άλλο θεσμό, τον οποίο διοργανώνει η ΕΠΟ, η οποία δίνει 60 προσκλήσεις στη φιλοξενούμενη ομάδα και μέσω της οποίας βρέθηκαν κάποια ακόμη εισιτήρια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης υπήρξε επικοινωνία με τον Χρήστο Πανόπουλο που όμως ήταν ανένδοτος στην αρχική του απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: