Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Φωτάκης: "Ανάλογη συνέχεια"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος, για την νίκη επί του Παναθηναϊκού αλλά και για τις προσωπικές του εμφανίσεις με την φανέλα του Δικεφάλου μίλησε ο Γιώργος Φωτάκης, σε εκπροσώπους του Τύπου. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Φωτάκης:

Για το τι έχει αλλάξει και ο ΠΑΟΚ παίρνει πλέον ντέρμπι, ο έμπειρος μέσος τόνισε: "Δεν έχει αλλάξει κάτι. Τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες όπως έγινε και προχθές. Ίσως η ομάδα δεν είχε την ίδια καλή εικόνα επιθετικά όπως σε άλλα ματς όμως ήταν απόλυτα συγκεντρωμένη και οργανωμένη στο στόχο της".

Στην ερώτηση που του έγινε για το αν επηρέασε τους παίκτες ο αποκλεισμός του κυπέλλου ο Φωτάκης απάντησε: "Το παιχνίδι κυπέλλου ήταν μία άσχημη μέρα. Βρεθήκαμε όλοι σε κακή μέρα. Το έχουμε αφήσει πίσω το παιχνίδι και το είχαμε κάνει ήδη από το παιχνίδι με τον Ηρακλή όπου αν μέναμε με έντεκα ποδοσφαιριστές θα είχαμε κερδίσει. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πάντα κοιτάμε μπροστά".

Για το αν πίστευε το καλοκαίρι που ήρθε στον ΠΑΟΚ ότι η ομάδα θα διεκδικεί ακόμα και τον τίτλο λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος ο μέσος του Δικεφάλου είπε: "Όταν είχα πρωτοέρθει στην ομάδα έλεγα ότι πρέπει να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από πέρυσι. Στο πρωτάθλημα είμαστε στο στόχο μας και θεωρώ ότι μπορούμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια.

Για το αν αντέξει ο ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είπε: "Ο ΠΑΟΚ διαθέτει 25 ποδοσφαιριστές που μπορούν να αναπληρώσουν οποιοδήποτε κενό. Πιστεύω θα αντέξει".

Για το κατά πόσο οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ βλέπουν το πρόγραμμα μέχρι το τέλος αλλά και για το ματς με την Ξάνθη είπε: "Τώρα προέχει το παιχνίδι με την Ξάνθη. Πρέπει να έχουμε καλή εικόνα για να κερδίσουμε. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όμως εμείς το θέλουμε πολύ για να μείνουμε κοντά στη διεκδίκηση του τίτλου. Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Για την προσωπική του απόδοση επισήμανε: "Στα τελευταία παιχνίδια έχω βρει τον ρυθμό μου και θέλω να συνεχίσω έτσι για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Αυτό που σκέφτομαι από εδώ και πέρα είναι να έχω την υγειά μου και να είμαι καλά".

Για το αν αδίκησαν οι παίκτες τους εαυτούς τους στο ξεκίνημα της σεζόν o Γιώργος Φωτάκης είπε: "Δεν το πιστεύω αυτό, απλώς δεν είχαμε την ίδια σταθερότητα. Πρέπει να κοιτάμε όμως μπροστά. Είμαστε σε κρίσιμη καμπή και συγκεντρωνόμαστε στο στόχο. Κι οι άλλες ομάδες έχουν χάσει βαθμούς όπως και εμείς. Τώρα οφείλουμε να πορευτούμε με τα δεδομένα. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να διεκδικεί όλους τους στόχους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: