Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Ξαφνικό πρόβλημα με Κανακούδη στον ΠΑΣ


Ο Κανακούδης με αντίπαλο τον Ντουντού Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στις τάξεις του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πέτρο Κανακούδη. Συγκεκριμένα ο παίκτης προσβλήθηκε από ίωση που είχε ως αποτέλεσμα να ανεβάσει υψηλό πυρετό και να μην μπορεί φυσικά να πάρει μέρος στην προπόνηση. Πλέον τις επόμενες ημέρες θα λάβει φαρμακευτική αγωγή.

Αντίθετα, Ζαφειρόπουλος και Σικαλιάς γυμνάστηκαν κανονικά και πλέον δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα στην θέση του τερματοφύλακα. Απολύτως έτοιμοι είναι πλέον και οι Μαιστόροβιτς, Σίσιτς.

Τέλος ο Βάντερσον τιμωρήθηκε με 1.000 ευρώ πρόστιμο αφού κατά την διάρκεια της αλλαγής του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν πήρε άδεια για να κατευθυνθεί στα αποδυτήρια.

Από την Πέμπτη θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Η διάθεση θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ (11:00 π.μ -8:00 μ.μ) αλλά και από την Μπουτίκ της ομάδας (Φώτου Τζαβέλλα 29), απέναντι από το Εθνικό Στάδιο "Οι Ζωσιμάδες". Η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου είναι απαραίτητη.

Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι οι εξής: Θύρα 1: 10 ευρώ, θύρα 9-10: 20 ευρώ, Θύρα 3, 4: 30 ευρώ. Από εκεί και πέρα όπως στα δύο προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια με Πανιώνιο και Αστέρα Τρίπολης, έτσι και σε αυτό η Θύρα 7 θα λειτουργήσει ως μαθητική κερκίδα και η είσοδος θα γίνεται από την Θύρα 6.

Τέλος εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ενημερώνει ότι στο Κυριακάτικο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική Αιμοδοσία που οργανώνει η Super League. Η συγκεκριμένη ενέργεια έχει ως στόχο να αναδείξει την σημασία της Εθελοντικής αιμοδοσίας, μια πράξη που μας αφορά όλους.

Η διαδικασία θα λάβει χώρα στην Αίθουσα Τύπου του Εθνικού Σταδίου "Ζωσιμάδων" τρεις ώρες (16:00) πριν την έναρξη της αναμέτρησης, όπου και θα υπάρχει ομάδα γιατρών-νοσηλευτών του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου "Δορούτης" προκειμένου να προσφέρουν αίμα όσοι φιλάθλοι το επιθυμούν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: