Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Μπήκε και ο Φερνάντεζ


Ο Φερναντές μαρκάρει τον Σκόκο Σε χαλαρούς ρυθμούς πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση του Αρη ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο την Κυριακή στις 19:00 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Ο Νταρίο Φερνάντεζ τέθηκε και αυτός στη διάθεση του Εκτορ Ραούλ Κούπερ αφού πλέον συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις.

Για τον αγώνα της Κυριακής δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Κόκε, Ρονάλντο.
Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι μετά από την σύσκεψη για τα μέτρα τάξης και την σχετική ανακοίνωση δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φιλάθλους του ΑΡΗ. Έτσι κι αλλιώς, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης η είσοδος επιτρέπεται μόνο στους κατόχους των καρτών φιλάθλων.

Κόκε: Γκολ στον τελικό

Το τελικό 3-1 σαφώς και φέρνει την αισιοδοξία εν όψει της ρεβάνς, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν έχει τελειώσει η πρόκριση.
Ο κορυφαίος παίκτης του χθεσινού Aρη, ήταν ο Σέρχιο Κόκε. Ο Ισπανός επιθετικός πέτυχε δύο γκολ.
"Δεν μπορείς να επαναπαυτείς στο σκορ. Αν σκοράρει στο δεύτερο παιχνίδι ο αντίπαλος τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν και να πάρουμε την πρόκριση", τόνισε ο Ισπανός άσος για να προσθέσει λέγοντας: "Είχαμε σωστή αγωνιστική συμπεριφορά. Από το πρώτο ημίχρονο μπήκαμε στον αγώνα για να "δαγκώσουμε" τον αντίπαλο και εξακολουθήσαμε να έχουμε την ίδια συμπεριφορά και στη συνέχεια, και μετά το γκολ". Στη συνέχεια και για το αν συμφωνεί με τα λεγόμενα του προπονητή του, ότι η ομάδα αρχίζει και βρίσκει την σταθερότητα που απαιτείται, υπογράμμισε: "Συμφωνώ με τον προπονητή μου πως βρίσκουμε μία αγωνιστική ταυτότητα και στο σημείο αυτό είναι σημαντικό να διατηρήσουμε την σταθερότητά μας".

Σαφώς και ο 26χρονος επιθετικός δεν θα μπορούσε να μην δεν ρωτηθεί για τα δύο τέρματα που σημείωσε και για το αν τελικά το "γκολ" είναι θέμα ψυχολογίας: "Η αλήθεια είναι ότι μου έλειπε το γκολ. Κάθε παίκτης θέλει να αισθάνεται σημαντικός για την ομάδα του. Είναι καλές οι ασίστ και ο τρόπος λειτουργίας μέσα στο παιχνίδι αλλά το γκολ σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα", ενώ για το πόσο μεγάλη είναι η επιθυμία των συμπαικτών του και του ιδίου να βρεθούν στο τελικό και αν θέλει να σκοράρει σε αυτόν είπε: "Θέλουμε να παίξουμε στον τελικό και να το σηκώσουμε και αν είναι να βάλω εγώ το γκολ θα το ήθελα πολύ".

Αλλαξε ώρα ο επαναληπτικός

Η ΕΠΟ ενημέρωσε την ΠΑΕ ΑΡΗΣ ότι η ώρα έναρξης για τον αγώνα της 25ης Μαρτίου κόντρα στην Καβάλα άλλαξε.
Η ρεβάνς του 3-1 θα διεξαχθεί στο "Ανθή Καραγιάννη" στις 17:00 αντί για τις 16:00 που αρχικά είχε οριστεί.

Νασούτι: "Δεν εφησυχάζουμε"

Ο Κριστιάν Νασούτι σε δηλώσεις για την νίκη με 3-1 επί της Καβάλας σημείωσε: "Θα είναι λανθασμένο από εμάς αν πιστέψουμε ότι έχει κλείσει η υπόθεση πρόκριση. Πρέπει να πάμε εκεί στον επαναληπτικό αγώνα και να παλέψουμε για τη νίκη".
Για την έκβαση του αγώνα επισήμανε: "Αν είχαμε εκμεταλλευτεί τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.
Τώρα πρέπει να πάμε εκεί συγκεντρωμένοι και να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο ώστε να ολοκληρώσουμε το πλάνο μας" είπε και συνέχισε: "Όταν δεχτήκαμε το γκολ στο 1ο ημίχρονο εκνευρίστηκα γιατί ήταν δική μας αφέλεια. Δεν πρέπει να κάνουμε τέτοια λάθη αλλά θα πρέπει να παρουσιαζόμαστε συγκεντρωμένοι από το 1ο μέχρι το 90ο λεπτό".

Πρίττας: "Όρκος νίκης στον κόσμο μας"

Ο Σάκης Πρίττας δε, είχε να συμπληρώσει: "Θα έλεγα ότι είμαστε ευχαριστημένοι. Όταν μας ισοφάρισε η Καβάλα δεν τα παρατήσαμε και καταφέραμε να πετύχουμε και άλλα δυο γκολ. Πλέον είμαστε φαβορί". Και συνέχισε: "Τα εκτός έδρας γκολ πάντα μετράνε σε αγώνες κυπέλλου. Εμείς δεν επηρεαστήκαμε αρνητικά και φάνηκε από τα πρώτα λεπτά του β΄ ημιχρόνου. Η Καβάλα δεν μας απείλησε ουσιαστικά στον αγώνα. Πρέπει να πάμε στον επαναληπτικό χωρίς να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο και να πάρουμε την νίκη. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη το υποσχόμαστε στον κόσμο μας".
Τέλος ο Σάκης Πρίττας θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια σχετικά με την αλλοίωση πρόσφατων δηλώσεων του σε έντυπα της Θεσσαλονίκης, αναφορικά με τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ: "Είναι άσχημο να απομονώνουν και να τις προβάλουν εσκεμμένα λεγόμενα σου, με μοναδικό σκοπό να δημιουργήσουν εντυπώσεις κάποιοι δημοσιογράφοι. Η νίκη του ΑΡΗ ήταν πεντακάθαρη. Παίζαμε με την άμυνα μας κιτρινισμένη στο πρώτο παιχνίδι και δεν απειληθήκαμε από τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη ''συνάντησή''μας. Παραφράστηκαν όσα είπα και είναι πολύ λυπηρό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: