Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Νέο κατηγορητήριο για τον Άρη μετά από καταγγελία του ΠΑΟΚ!

http://www.contra.gr/images/m/aris_paok_m.jpgΠέραν της κλήσης του Άρη σε απολογία για την Πέμπτη το μεσημέρι λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, η Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague κάλεσε εκ νέου την "κίτρινη" ΠΑΕ με συμπληρωματικό κατηγορητήριο για την ίδια ημέρα και ώρα.

Η συμπληρωματική κλήση αφορά πρώτα απ' όλα την έκθεση που συνέταξε η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, η οποία σε κάθε περίπτωση είναι ιδιαιτέρως επιβαρυντική.

Ακόμη πιο ενδιαφέρον, ωστόσο, έχει το δεύτερο στοιχείο του νέου κατηγορητηρίου για τον Άρη, που αφορά καταγγελία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς την Πειθαρχική Επιτροπή, με αριθμό πρωτοκόλλου 372 και ημερομηνία 17/3/2010.

Στην καταγγελία που έχει κάνει ο ΠΑΟΚ, αναφέρονται συγκεκριμένα τρία γεγονότα: α) Η επίθεση στον φροντιστή της ομάδας από το προσωπικό ασφαλείας του Άρη (σεκιουριτάδες) και κατά την προθέρμανση, β) Το περιστατικό με τον Κώστα Χαλκιά στο ζέσταμα, πάλι με σεκιουριτάδες του Άρη και, γ) Τα όσα έλεγε ο εκφωνητής του γηπέδου από τα μεγάφωνα, τα οποία κρίθηκαν από τον ΠΑΟΚ ως σχόλια ειρωνικά εις βάρος του.

Για όλα τα μέρη του κατηγορητηρίου, η ΠΑΕ Άρης θα απολογηθεί την Πέμπτη στις 12:30 στα γραφεία της Superleague.Πηγη contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: