Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Ηρακλης-Η αγωνία στο κατακόρυφο

Η αγωνία στο κατακόρυφο

Ο κόσμος της ομάδας αγωνιά για το μέλλον του ποδοσφαιρικού Ηρακλή και προσπαθεί να δηλώσει «παρών» για να δρομολογηθούν εξελίξεις, αλλά προ πάντων να γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει στην ομάδα. Την ίδια στιγμή, το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ μετατέθηκε για σήμερα το απόγευμα, λόγω απουσίας του Παντελή…
Ο Κύπριος επιχειρηματίας επικοινώνησε με ανθρώπους της ομάδας και τους ενημέρωσε ότι δεν θα μπορέσει εν τέλει να είναι χθες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, αλλά αυτό θα γινόταν το βράδυ. Έτσι, το διοικητικό συμβούλιο δεν έγινε χθες, όπως αναμενόταν και όπως ήταν προγραμματισμένο, αλλά μεταφέρθηκε για σήμερα το απόγευμα, την ίδια ώρα. Στις 6 μ.μ. δηλαδή στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Κι αυτό γιατί ο Ανδρέας Παντελή, παρέμεινε εκτός προγράμματος στην Κύπρο, λόγω θανάτου προσωπικού φίλου του, μιας και έπρεπε να παραστεί στην κηδεία του.
Όπως μπορεί βεβαίως να καταλάβει κανείς και μετά από την παρουσία των οπαδών στη Μίκρα το βράδυ της Τρίτης, το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ αποκτά ακόμη πιο κρίσιμο χαρακτήρα. Γενικώς όμως, οι εξελίξεις στην ομάδα αναμένονται ραγδαίες.
Ο οργανωμένος κόσμος ζητάει να υπάρξουν αναλυτικές εξηγήσεις από πλευράς Παντελή και Ρέμου, σχετικά με τη συμφωνία τους για τα διοικητικά και για το μέλλον της ΠΑΕ, κάτι, που αναμένεται να απαιτήσουν βεβαίως και οι ίδιοι οι διοικητικοί σύμβουλοι της ΠΑΕ, καθώς επίσης και οι εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη, μέσα από τη συζήτηση στα γραφεία της Μίκρας. Δεν αποκλείεται να ζητηθεί από συμβούλους ακόμη και η παρουσία του Δήμου Πολύκαρπου στο σημερινό συμβούλιο, λόγω των οικονομικών και της κατάστασης που υπάρχει.
Παράλληλα, η παρουσία του Κύπριου θα γίνει ακόμη πιο δύσκολη στην ομάδα, αν ο ίδιος δεν τηρήσει τις υποσχέσεις του όσον αφορά τις πληρωμές των παικτών και του προσωπικού, αλλά και υποχρεώσεων, που πρέπει να διευθετηθούν (σ.σ. Μπιλίσκοφ), πριν η κατάσταση γίνει ακόμη πιο αφόρητη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: