Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Mπάντοβιτς: "Αν το πιστεύαμε περισσότερο..."


Mπλαν και Μπάντοβιτς Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του παρά την ήττα με 2-1 από την Μπορντό και τον αποκλεισμό στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ δήλωσε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, ενώ τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του θα έπρεπε να πιστέψουν περισσότερο στην πρόκριση μετά την ισοφάριση...

Μπόζινταρ Μπάντοβιτς: "Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, απέναντι σε μία δουλεμένη και οργανωμένη ομάδα, που είχε κατοχή της μπάλας κι έκανε συνδυαστικό παιχνίδι. Δεχτήκαμε ένα γκολ πολύ νωρίς, αλλά είχαμε ευκαιρίες και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Όταν ισοφαρίσαμε με δέκα παίκτες αγχώθηκε ο αντίπαλος και έπρεπε να το πιστεύαμε περισσότερο στο γήπεδο. Όταν μένεις με δέκα παίκτες απέναντι σε μία ομάδα σαν την Μπορντό, τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Στο δεύτερο ημίχρονο, αν εξαιρέσω κάποια ατομικά λάθη, πήγαμε καλά. Με πειράζει ο τρόπος που δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ.

Κάναμε καλή εμφάνιση στο πρώτο ματς. Σήμερα μπήκαμε με περισσότερο ρίσκο. Τα παιδιά προσπάθησαν, αλλά αφού η Μπορντό μάς κέρδισε δύο φορές αξίζει να προκριθεί. Είχαμε δύο καλά παιχνίδια στη φάση των '16' και αυτό δεν είναι εύκολο. Δεν θεωρώ πως υπήρχαν μεγάλες διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων βάσει των εμφανίσεών τους στα δύο παιχνίδια. Στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος ήμασταν άτυχοι. Σε όλα τα παιχνίδια πρέπει να είσαι σοβαρός και πειθαρχημένος, όπως στα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ".

Λοράν Μπλαν: "Ήταν ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι. Αρχίσαμε καλά τον αγώνα και ελέγχαμε το ματς, αλλά μετά την αποβολή του Ντιαρά παίξαμε φοβισμένα. Ευτυχώς με το δεύτερο γκολ όλα τελείωσαν. Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα μας ως το 65' και πιστεύω πως αξίζαμε την πρόκριση. Οι παίκτες μου δούλεψαν σκληρά στον αγωνιστικό χώρο και ανταμείφθηκαν με την πρόκριση. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου. Το θετικό είναι πως μετά από δύο δύσκολους μήνες εξακολουθούμε να είμαστε μέσα στους στόχους μας, τόσο εντός όσο κι εκτός των τειχών.

Θέλουμε να αποφύγουμε την Μπαρτσελόνα, η οποία παραμένει ο... μπαμπούλας της διοργάνωσης. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν έξι ομάδες που θα ήθελαν να κληρωθούν με μας ή με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: