Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Μπουμπένκο: "Σαν τελικός..."


Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο με τη φόρμα του Ηρακλή Ο Γιόζεφ Μπουμπένκ μίλησε για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη που ακολουθεί , αλλά και αυτό που προηγήθηκε με τον Ατρόμητο. Ο προπονητής του Ηρακλή τόνισε πως οι παίκτες του δεν είχαν την απαιτούμενη συγκέντρωση στο Περιστέρι, ενώ προανήγγειλε αλλαγές στην ενδεκάδα.

"Κάναμε ένα κακό παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο, χάσαμε μέσα στην εβδομάδα τον ρυθμό μας στις προπονήσεις και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Είχαμε το μυαλό μας σε άλλα πράγματα εκτός ποδοσφαίρου και δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση απέναντι στον Ατρόμητο. Κοιτάμε όμως μπροστά και τον αγώνα με τον Εργοτέλη" ενώ αναφορικά για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη είπε: "Είναι. τελικός και για εμάς, παλεύουμε για την σωτηρία μας, την ζωή μας. Βρισκόμαστε ανάμεσα στις ομάδες που χρειάζονται βαθμούς και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Πρέπει να κοιτάξουμε και πως παίζει η ομάδα του Εργοτέλη, ποια είναι τα αδύνατα σημεία της για να τα εκμεταλλευτούμε. Αλλά πρέπει να δούμε και την δική μας ομάδα, τι πρέπει να κάνουμε, να παλέψουμε. Θα παίξουμε με άλλο τρόπο παιχνιδιού, ο Εργοτέλης είναι διαφορετική ομάδα από τον Ατρόμητο".

Συνεχίζοντας ο προπονητής του Ηρακλή είπε: "Το πρώτο που θα κάνουμε, είναι να κοιτάμε την δική μας ομάδα και την απόδοση μας. Υπάρχουν ομάδες που θέλουν βαθμούς αλλά εμείς ήμαστε πρώτοι σε αυτό το γκρουπ με 31 βαθμούς. Πρώτα πρέπει να κοιτάμε την δική μας ομάδα, ώστε να μπορέσουμε να μαζέψουμε βαθμούς".
Όσον αφορά τους Βέρα και Πιλότο που απουσιάζουν λόγω τραυματισμού και προσπαθούν να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς είπε: "Ο Φρέντι Βέρα είναι ένα καλό παιδί που προσπαθεί αλλά έχουμε πέντε καλύτερους στόπερ αυτή την στιγμή. Ο Νούνο Πιλότο μας έλειψε αρκετούς μήνες, δεν είναι ακόμα σε κατάσταση να μας βοηθήσει, τον παρακολουθώ καθημερινά και θα δούμε πόσο μπορεί να βοηθήσει στις επόμενες αγωνιστικές".

Δεν υπάρχουν σχόλια: