Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

ΠΑΟΚ-Νέο συλλαλητήριο



Από το συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ Σε συζητήσεις που γίνονται στους κόλπους των οπαδών του ΠΑΟΚ, εξετάζεται το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για τον "πόλεμο" που δέχεται ο Δικέφαλος σε όλα τα επίπεδα. Δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι εξελίξεις και δεν είναι απόλυτα βέβαιο αν θα υπάρξει ανταπόκριση από το σύνολο των συνδέσμων, ωστόσο, δεν αποκλείεται να προκύψει μια ακόμη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ανάλογη με την τελευταία που αφορούσε την απαγόρευση για την μετακίνηση των οπαδών.

Γεύμα μετά την προπόνηση

Μετά την προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ γευμάτισαν όλοι μαζί σε εστιατόριο που συνήθως δίνουν ραντεβού για τέτοιου είδους συνάξεις.
Μετά την πρωινή προπόνηση κρίθηκε ότι θα συμβάλλει στην ψυχολογική αποκατάσταση και ηρεμία των παικτών του ΠΑΟΚ για τα όσα υπέστησαν την Κυριακή στο Χαριλάου και το παιχνίδι με τον Αρη. Η συγκέντρωση έγινε σε ταβέρνα της Περαίας, όπου συγκεντρώθηκαν παίκτες και τεχνικό τιμ για να χαλαρώσουν και να γευματίσουν.

Εξαντλούνται τα εισιτήρια

Περίπου 1.000 εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ "έφυγαν" την Τετάρτη, πρώτη μέρα της κυκλοφορίας τους. Μάλιστα, εξαντλήθηκαν για τις θύρες 4 και 8 και τις επόμενες μέρες αναμένεται να εξαντληθούν και στις υπόλοιπες. Έτσι κι αλλιώς τα διαθέσιμα εισιτήρια είναι λιγοστά, εξαιτίας των 21.100 διαρκείας, αλλά και των κρατήσεων μέσω διαδυκτίου, που ξεπερνούν τις 2.000. Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν από τις 09:00 μέχρι τις 17:00 και την Κυριακή από τις 10:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
Θύρα 1: 80 ευρώ
Θύρες 2, 3: 60 ευρώ
Θύρες 5, 6: 40 ευρώ
Θύρες 4, 4α: 20 ευρώ
Θύρες 7, 7α, 8: 25 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: