Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

KAE ΠΑΟΚ: Μένεα κατά Τανατζή

http://www.metrosport.gr/wp-content/themes/metro/scripts/timthumb.php?src=/http://www.metrosport.gr/wp-content/uploads/paok8-200x199.jpg&w=200&h=210&zc=1

Για μια ακόμα φορά ο Τανατζής φρόντισε να βγάλει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ από τα ρούχα τους. Ο Κατερινιώτης αντιμετώπισε τον «Δικέφαλο» και πάλι σαν μικρή ομάδα, χρεώνοντας συνεχώς φάουλ τους παίκτες του Μαρκόπουλου, αρνούμενος για πολύ ώρα σφυρίγματα υπέρ του και κατακυρώνοντας καλάθια (από κοψίματα) που προκαλούσαν γέλιο και κλάμα. Ο Μαρκόπουλος στο ημίχρονο διαμαρτυρήθηκε έντονα στους διαιτητές για την συμπεριφορά τους, αλλά η κατάσταση δεν βελτιώθηκε στην επανάληψη. «Ήταν απαράδεκτος…» έλεγαν άνθρωποι της ομάδας αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. Μάλιστα έγινε μια φάση που καταδεικνύει την διαιτητική ανυπαρξία χθες στα Ιλίσια. Ο Χάντερ κέρδισε ένα φάουλ από το οποίο αποκόμισε το μπόνους δύο βολών. Αντί όμως να στηθεί ο Αμνερικανός στην γραμμή των προσωπικών, οι γηπεδούχοι έκαναν το γνωστό κόλπο και έστειλαν εκεί τον πιο εύστοχο Χατζή. Οι διαιτητές ούτε το κατάλαβαν. Από τον πάγκο του ΠΑΟΚ άρχισαν να… ουρλιάζουν για την παράβαση και μόνο τότε πήγε κανονικά ο Χάντερ για να εκτελέσει τις βολές. Σύμφωνας όμως με τους νέους κανονισμούς η ομάδα που υποπίπτει σε αυτό το «σφάλμα» τιμωρείται και της αφαιρείται το δικαίωμα να εκτελέσει βολές. Φυσικά ο Χάντερ έκανε κανονικά την δουλειά του και ούτε γάτα ούτε ζημιά… Νάταν μόνο αυτό; Σε πολλές φάσεις πήγαιναν για φόλοου οι ψηλοί του ΠΑΟΚ και ξαφνικά τους τραβούσαν τα χέρια. Τίποτε… Τα ίδια έπαθε και ο Μονρό, άρχισε να διαμαρτύρεται αλλά γρήγορα κατάλαβε τι γινόταν. Ούτε καν φάουλ δόθηκε σε μια φάση όταν δύο παίκτες του Ηλυσιακού έπεσαν πάνω στον Ντρόμπνιακ και κόντεψαν να του σπάσουν την μύτη και να του βγάλουν το μάτι. Ούτε καν το αίμα στο πρόσωπο του Μαυροβούνιου συγκίνησε τους διαιτητές.
Βέβαια όλα αυτά δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την μετριότητα του ΠΑΟΚ που ναι μεν κέρδισε αλλά παρουσίασε πολλά προβλήματα και ουσιαστικά γλύτωσε την ήττα από την αστοχία του Παπανικολάου στο τέλος της κανονικής περιόδου. Και θα πρέπει να βελτιωθεί πολύ η ομάδα για να μπορέσει να αντιμετωπίσει κυρίως τις εκτός έδρας… προκλήσεις, ειδικά σε Πανιώνιο και ΑΕΚ, μετά μάλιστα και την μεγάλη νίκη της Ένωσης επί του Πανελλήνιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: