Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Αλλαγή διοίκησης στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Νέα διοίκηση αποκτάει τη Δευτέρα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.Η επιτροπή μπάσκετ του Ερασιτέχνη έχει στα χέρια της την πρόταση του Άρη Καρακούση για την ανάληψη της διοίκησης και τη Δευτέρα θα γίνει το κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο για να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ πριν λίγο καιρό είχε προτείνει την προεδρία στο πρώην μέλος της ΠΑΕ, Ανδρέα Μανδρίνο, όμως η άρνηση του πρώην συνεργάτη του Θόδωρου Ζαγοράκη, έφερε το κ. Καρακούση προ των πυλών.

Ο κ. Καρακούσης από την πλευρά του υποστήριξε ότι έχει έτοιμες λύσεις για τη διοίκηση της ΚΑΕ και το ρόστερ του δικεφάλου, με στόχο τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, αλλά και αποπληρωμής μέρους του χρέους.

Τέλος ο κ. Μανδρίνος έκανε δήλωση με την οποία εξήγησε τους λόγους που αρνήθηκε την πρόταση του Ερασιτέχνη. «Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ για τη μεγάλη τιμή που μου έκανε, προτείνοντάς μου την προεδρία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, αλλά και η θέλησή μου -χρέος τιμής- να σταθώ στο πλευρό του Θόδωρου Ζαγοράκη και της ΠΑΕ στη μέγιστη πρόκληση της σύγχρονης ιστορίας της, δεν μου επιτρέπουν να ανταποκριθώ. Προσωπικές φιλοδοξίες και οφέλη δεν έχουν θέση αυτές τις στιγμές»
, ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: