Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Ματαιώθηκε η μηχανοκίνητη πορεία

Ματαιώθηκε η μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας των φίλων του Ηρακλή που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή με αφετηρία το Ιβανώφειο.Αντίθετα, την Τρίτη και πάλι από το «Ιβανώφειο» θα ξεκινήσει μηχανοκίνητη πορεία, ενώ την Τετάρτη στις 14:30 που θα εκδικάζεται η έφεση, οι οπαδοί του Ηρακλή θα μαζευτούν στο «Ιβανώφειο».

Στον πρόεδρο της Δημοκρατίας

Το ψήφισμα που εστάλη στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Γ. Παπανδρέου.

Το ίδιο ψήφισμα επέδωσε ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, κ. Γωγάκος στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Φιλιππο Πετσάλνικο την ημέρα της διαμαρτυρίας στην Αθήνα.

Αναλυτικά:

«Αξιότιμε κύριε,

Η ιστορία των 102 χρόνων του ΗΡΑΚΛΗ, που είναι γεμάτη από εθνικές, πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες με χιλιάδες διακρίσεις, δεν είναι δυνατό να διακυβεύεται, ειδικά στις δύσκολες ώρες που περνάει η ελληνική κοινωνία, από μικρολεπτομέρειες, βάσει των οποίων η πρωτοβάθμια επιτροπή αδειοδότησης της Ε.Π.Ο., κρίνοντας προφανώς χωρίς συναίσθηση της γενικότερης οικονομικής κατάστασης, αποφάσισε τον αφανισμό του ΗΡΑΚΛΗ.

Δεν ζητούμε επιείκεια, αλλά να κριθούμε με ίσα μέτρα όπως το σύνολο όχι μόνο των αθλητικών σωματείων αλλά και όλων των εμπλεκομένων κοινωνικοοικονομικών παραγόντων.

Η συνταγματικώς κατοχυρωμένη ισονομία των ελλήνων δεν επιτρέπεται να μην εφαρμοστεί στη περίπτωση του ιστορικότερου αθλητικού σωματείου της χώρας μας.

Ζητούμε την άμεση παρέμβαση σας, για να δοθεί τέλος σ’ αυτήν τη εφιαλτική κατάσταση, που χωρίς ευθύνη μας έχει δημιουργηθεί, ώστε να υλοποιηθεί η ολυμπιακή αρχή του «ευ αγωνίζεσθαι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: