Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Υπερβολική η κριτική


Υπερβολική χαρακτήρισε την κριτική που ασκείται στην εθνική ομάδα και τον Ότο Ρεχάγκελ ο Άλεξ Τζόρβας, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μαζί με τον Λουκά Βύντρα.

Οι Έλληνες διεθνείς έχουν ενημερωθεί για όσα λέγονται και γράφονται στην πατρίδα μας για τη χθεσινή εμφάνιση και ήττα, κυρίως μέσω του διαδικτύου, με τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού να σχολιάζει μεταξύ άλλων ότι... «Είναι υπερβολική η κριτική που μας ασκείται...».

«Θα το διορθώσουμε»

Από την πλευρά του ο Λουκάς Βύντρα σχολίασε ότι τόσο ο ίδιος όσο και συμπαίκτες του δεν γνωρίζουν τι ακριβώς έχει φταίξει. Παρόλα αυτά τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσουν να το διορθώσουν μέσα από τις προπονήσεις και να παρουσιαστούν έτοιμοι στην αναμέτρηση εναντίον της Νιγηρίας.

«Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει φταίξει. Θα το δούμε τις προσεχείς ημέρες και θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε μέσα από τις προπονήσεις μέχρι το επόμενο ματς με τη Νιγηρία», είπε μεταξύ άλλων ο Λ. Βύντρα.

Ευκαιρία για ξεκούραση

Οι Έλληνες διεθνείς θα έχουν σήμερα την ευκαιρία να ξεκουραστούν. Από αύριο, που θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, αναμένεται σκληρή δουλειά για να είναι έτοιμοι εναντίον της Νιγηρίας, την προσεχή Πέμπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: