Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Ξανά κλειστή η προπόνηση της Βραζιλίας

Για δεύτερη σερί μέρα ο Κάρλος Ντούνγκα εξέπληξε ακόμα και τους παίκτες του αποφασίζοντας η προπόνηση να είναι κλειστή για τον Τύπο. Αυτή είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει αυτό. «Και εμείς τώρα το μάθαμε» είπε ο Μαϊκόν.

Η Σελεσάο, έχει συνηθίσει να είναι... ανοικτή στον κόσμο και τα μέσα ενημέρωσης, όμως ο ομοσπονδιακός τεχνικός προσπαθεί να κρατήσει την ομάδα σε ηρεμία ενόψει του πρώτη της ματς στο μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής κόντρα στην Βόρειο Κορέα την Τρίτη (15/06).

Ούτε ο 46χρονος κόουτς, ούτε κάποιος παράγοντας από την Εθνική Βραζιλίας εξήγησαν τον λόγο για τον οποίο η προπόνηση της Κυριακής (13/06) ήταν κλειστή, γεγονός το οποίο δεν γνώριζαν ούτε καν οι παίκτες της πέντε φορές παγκόσμιας πρωταθλήτριας. Ο δεξιός μπακ της Ιντερ, Ντάγκλας Μαϊκόν σε ερώτηση που του έγινε, είπε: «Και εμείς τώρα το μάθαμε».

Σημειώνεται ότι αυτή ήταν η τρίτη φορά που ο Ντούνγκα κράτησε τον Τύπο μακριά από την προπόνηση της ομάδας από τότε που αποστολή έφτασε στην Νότιο Αφρική, πριν τρεις περίπου εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: