Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Με αμάξι της FIFA ο Χάιντσε

Με ιδιωτικό αυτοκίνητο της FIFA επέστρεψε στην βάση της Αργεντινής ο Γκάμπριελ Χάιντσε. Ο χρυσός σκόρερ της «αλμπιστελέστε» αποχώρησε από το «Έλις Παρκ» τρεις ώρες μετά το τέλος του αγώνα, αφού έπρεπε να περάσει από αντιντόπινγκ κοντρόλ. Ο άσος της Μαρσέιγ δεν μπορούσε να κρύψει την ανακούφισή του τόσο για το παιχνίδι, όσο και για το τι κατάφερε να δώσει το δείγμα που περίμεναν οι γιατροί της FIFA. «Τώρα μπορούμε να κοιμηθούμε ήσυχοι» τόνισε χαρακτηριστικά μετά την ταλαιπωρία που υπέστη μέχρι να δώσει το δείγμα.

Παρότι η αποστολή της Αργεντινής είχε αποχωρήσει, υπήρχαν κάποιοι δημοσιογράφοι που περίμεναν τον πρώην άσο της Ρεάλ Μαδρίτης για μία δήλωση για τον αγώνα, και ο ίδιος δεν τους χάλασε χατίρι. «Έτυχε να ήμουν εγώ. Βρέθηκα στη σωστή θέση και κατάφερα να σκοράρω. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήμουν εγώ», ανέφερε ο Χάιντσε.

Ο ειδικός ρόλος του Βερόν

Ο Χουάν Σεμπάστιαν Βερόν επέστρεψε μετά από οκτώ χρόνια σε Παγκόσμιο Κύπελλο και ήταν σαν να μην έλειψε μία ημέρα. Μπορεί να είναι πολλοί εκείνοι που κριτικάρουν τον Μαραντόνα για την επιλογή του να εμπιστεύεται ακόμα τον 35χρονονο άσο, αλλά η εμφάνισή του απέναντι στη Νιγηρία δικαίωσε τον Ντιέγκο.

Η «μικρή μάγισσα» αποτελεί τον «προπονητή» του Ντιέγκο μέσα στον αγωνιστικό χώρο και η δικαίωση ήρθε από το πρώτο παιχνίδι. Ήταν το 21ο λεπτό όταν ο Βερόν πήγε στο πάγκο της Αργεντινής για να συνομιλήσει με τον Ντιέγκο για την αντίδραση της Αργεντινής την στιγμή που η Νιγηρία έδειχνε να ανεβαίνει.

Άλλωστε αυτός είναι ο ρόλος που έχει δώσει στον Βερόν ο Ντιέγκο, να είναι ο «εγκέφαλος» στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: