Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Εβδομάδα ανακοινώσεων

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν ακόμα τρεις αποκτήσεις ποδοσφαιριστών από τον Άρη.Συγκεκριμένα, οι «κίτρινοι» θα επισημοποιήσουν τις συμφωνίες που έχει κάνει ήδη με τους Μενδρινό, Βελλίδη και Λαζαρίδη. Και οι τρεις Έλληνες παίκτες έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση του Άρη και από τη νέα σεζόν θα είναι κάτοικοι Θεσσαλονίκης. Οι διοικούντες των «κίτρινων» καλούνται να ρυθμίσουν ορισμένες λεπτομέρειες που απομένουν πριν πέσουν οι υπογραφές.

Από εκεί και πέρα, οι «κίτρινοι» στρέφουν την προσοχή τους στο θέμα του Κριστιάν Νασούτι. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ έχει ήδη αρχίσει να αναζητεί τη διάδοχη κατάσταση, σε περίπτωση που ο Αργεντινός αμυντικός επιστρέψει τελικά στη Ρίβερ Πλέιτ. Ο τεχνικός του Άρη μελετάει διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για το κέντρο της άμυνας και μόλις ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει με τον Νασούτι, θα προχωρήσει στις εισηγήσεις του προς τη διοίκηση της ομάδας.

Στόχος τόσο του Αργεντινού τεχνικού, όσο και της διοίκησης είναι να έχουν ολοκληρωθεί σχεδόν όλες οι μετεγγραφικές κινήσεις με την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Οι ιθύνοντες του Άρη προσπαθούν με αυτό τον τρόπο να ικανοποιήσουν το σχετικό αίτημα του Κούπερ, θέλοντας να δώσουν παράλληλα στον τεχνικό της ομάδας το χρονικό διάστημα που απαιτείται για το «χτίσιμο» του νέου Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: