Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Τα βρήκε με Σάλκε ο Κυριάκος

Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΜΕΝΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.Σε συμφωνία με τη Σάλκε ήρθε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και απομένει να δεχθεί ο Ολυμπιακός τη πρόταση του γερμανικού συλλόγου, προκειμένου να ολοκληρωθεί.

Ο νεαρός αμυντικός ταξίδεψε στη Γερμανία και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της ομάδας του Γκελζενκίρχεν.

Για να ολοκληρωθεί ωστόσο, η μεταγραφή, θα πρέπει η Σάλκε να συμφωνήσει και με τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες βλέποντας πως δεν μπορούν να κρατήσουν τον 18χρονο στόπερ, είναι έτοιμοι να συζητήσουν με τους Γερμανούς και να προχωρήσουν στη πώλησή του.

Αν τον κρατήσουν άλλωστε, το ερχόμενο καλοκαίρι θα τον χάσουν δίχως να βάλουν ούτε ευρώ στο ταμείο τους, μια και λήγει το συμβόλαιό του. Μένει να δούμε το ύψος της πρότασης της Σάλκε, που λέγεται πως είναι πρόθυμη να δώσει στον Ολυμπιακό ένα ποσό κοντά στα 2 εκ. ευρώ.

Μες τα επόμενα εικοσιτετράωρα, αναμένονται οι συζητήσεις των δύο ομάδων, οπότε και θα ξεκαθαρίσει το ζήτημα. Απ’ τη στιγμή πάντως, που ο Παπαδόπουλος συμφώνησε με τον γερμανικό σύλλογο, όλα δείχνουν πως η μεταγραφή θα γίνει.

Ήδη λέγεται πως οι Πειραιώτες κινούνται για τον αντικαταστάτη του, ο οποίος θα είναι ο Τάσος Παπάζογλου του Πανσερραϊκού. Κάποιες πηγές μάλιστα, υποστηρίζουν πως ο παίκτης είναι ήδη κλεισμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: