Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Διπλό "χτύπημα" με Βουγιούκα και Καϊμακόγλου


Ο Καϊμακόγλου πέτυχε 19 πόντους στο ματς με τον  Ολυμπιακό Μετά την απώλεια των Νίκολα Πέκοβιτς και Βασίλη Σπανούλη, ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος να καλύψει τα κενά στο ρόστερ του. Οι "πράσινοι" λοιπόν τα βρήκαν σε όλα με τον Κώστα Καϊμακόγλου και τον Ιαν Βουγιούκα και το αργότερο μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτησή τους.

Ο Καϊμακόγλου, ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με το Μαρούσι με το οποίο πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν. Μάλιστα τρεις φορές αναδείχθηκε MVP της αγωνιστικής και συγκεκριμένα της 10ης της 12ης και της 15ης, καθώς και MVP του μήνα Ιανουαρίου. Γεννήθηκε στις 15 Μαρτίου του 1983, έχει ύψος 2,05 μ. και αγωνίζεται στις θέσεις "3" και "4".

Από την άλλη ο Βουγιούκας πέρσι αγωνίστηκε στον Πανελλήνιο με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Έμεινε ελεύθερος από τους "ερυθρόλευκους" και είχε τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί μόνος του τη μεταγραφή. Ο ομογενής σέντερ είναι 25 ετών, έχει ύψος 2.11 μ. και θα συμμετάσχει στην προετοιμασία της Εθνικής για το επερχόμενο Μουντομπάσκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: