Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Ψιθυροι..........

  • O Σεμπάστιαν Λέτο και ο Γκάμπριελ Ροντρίγκες παρακολούθησαν το βράδυ της Δευτέρας (12/7) στο Ηρώδειο τη συναυλία-παράσταση του βραζιλιάνου μουσικοσυνθέτη Καετάνο Βελοσο.
  • Με αφορμή την ήττα της Ολλανδίας στον τελικό του Μουντιάλ, το "Goal.com" έκανε ένα αφιέρωμα στους... losers των τελικών. Η αγγλική ιστοσελίδα συγκαταλέγει τον Αρη ανάμεσα στις ομάδες οι οποίες, παρόλο που έχουν παρουσίες σε αρκετούς τελικούς (Κυπέλλου εν προκειμένω), δεν μπορούν να πανηγυρίσουν στο τέλος την κατάκτηση του τροπαίου. Στην λίστα βρίσκονται ακόμη, η Γιουβέντους για τους χαμένους τελικούς στο Τσάμπιονς Λιγκ το 1997, το 1998 και το 2003, η Εθνική Ουγγαρίας με τις δύο αποτυχίες σε Παγκόσμια Κύπελλα το 1938 και το 1954, η αγγλική Λιντς που έχανε σε τελικούς αγγλικών διοργανώσεων από την περίοδο 1961 ως το 1974 (!), αλλά και οι Ρεν, Μπενφίκα.
  • Είναι γνωστό πως ο Ντρου Νίκολας θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό, αλλά οι πράσινοι δεν έχουν βγάλει επίσημη ανακοίνωση. Ο αμερικανός άσος, πάντως, το ανακοίνωσε μέσω facebook: "Back in Athens for two more years", αναφέρει στο προφίλ του.
  • Για ποτό στο Θησείο βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (12/7) ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Βασιλόπουλος συνοδευόμενος από... αιθέρια ύπαρξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: