Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Ελλάδα... μακριά για Ζίκο!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/cb574b713256af5132fa4b79bb2a1a27_L.jpg?1279089174?1279089174?1279089174Τις χειρότερες μέρες της ζωής του πέρασε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό ο Ζίκο όπως υποστήριξε σε δηλώσεις του σε βραζιλιάνικο τηλεοπτικό δίκτυο, ενώ ο πρώην τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι έφυγε από τον Πειραιά λόγω οικογενειακών προβλημάτων! Όπου σταθεί και όπου... βρεθεί στάζει... χολή για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο, αποτρέποντας οποιονδήποτε ξένο που γνωρίζει να έρθει να αγωνιστεί στην χώρα μας.
Ο Ζίκο... ξαναχτύπησε κάνοντας εκ νέου δήλώσεις στο βραζιλιάνικο ESPN σχετικά με την εμπειρία που αποκόμισε από τον Ολυμπιακό και το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ χαρακτήρισε την παραμονή του στην Ελλάδα... τραυματική:

«Στην Ελλάδα έπρεπε να πάω σε μία συνέντευξη Τύπου με ασφάλεια δέκα ανδρών. Το τελικό χτύπημα ήταν όταν ενημερώθηκα ότι απολύθηκα από τον Ολυμπιακό με δικαστικό κλητήρα που ήρθε σπίτι μου. Ήταν τραυματική η εμπειρία μου και δεν θα ήθελα να την ακολουθήσουν και άλλοι», τόνισε ο «λευκός Πελέ», ο οποίος πάντως δεν αναφέρθηκε καθόλου στα όσα ακούγονταν για... προπονήσεις παιδικής χαράς που έκανε στην ομάδα του Ολυμπιακού, ενώ όταν ρωτήθηκε για τους λόγους που έφυγε είπε τα... εξής:

«Έφυγα λόγω οικογενειακών προβλήματων, δεν με απέλυσαν», υποστήριξε ο Βραζιλιάνος, στέλνοντας τους Έλληνες φιλάθλους στο... ψυχιατρείο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: