Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

«Μπαμ» με Γκατούζο;

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/88a556ce10714a3717a374bf2ec6a4dd_L.jpg?1279118740?1279118740?1279118740Τα ιταλικά ΜΜΕ συνεχίζουν να ανάβουν φωτιές και... στέλνουν τον Γκατούζο στον Ολυμπιακό! Δεν επιβεβαιώνουν οι «ερυθρόλευκοι», όμως ο μάνατζερ του Ιταλού αναμένεται στην Αθήνα.Μετά τον Καμορανέζι και τον Τρεζεγκέ, οι Ιταλοί επιμένουν... κόκκινα, αυτή τη φορά κάνοντας λόγο πως ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο στόχαστρό του τον Τζενάρο Γκατούζο. Μάλιστα, η «Gazzetta dello Sport» κάνει λόγο ο μάνατζερ του παίκτη θα βρίσκεται τις επόμενες ώρες στην Αθήνα για να μιλήσει από κοντά με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Από το περιβάλλον του Αντρέα Ντ' Αμίκο πάντως υποστηρίζουν πως αυτό το ταξίδι μπορεί να γίνει και την Πέμπτη. Ο ίδιος πάντως σε δηλώσεις του τόνισε: «Ο Γκατούζο είναι μαχητής και θέλει πάντα να νικά. Η χρονιά που μας πέρασε ήταν σκληρή γι' αυτόν, λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού του. Θέλει τώρα να ξεκουραστεί και να μπορέσει ν' επανέλθει άμεσα στα επίπεδα που ήταν.

Επίσης θέλει να δει και να καταλάβει το πρότζεκτ της Μίλαν για το μέλλον αλλά και τον νέο τεχνικό. Θέλει να καταλάβει τον ρόλο του στην ομάδα. Μόλις εκτιμήσει σωστά τα δεδομένα θα πάρει τις αποφάσεις του. Ο Γκατούζο είναι ένας παίκτης που είναι περιζήτητος παντού».

Ο Ολυμπιακος πάντως δεν επιβεβαιώνει κάτι σχετικά με το ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του Ιταλού αμυντικού μέσου, αν και την δεδομένη χρονική στιγμή το ενδιαφέρον στρέφεται στον αυριανό αγώνα με τη Μπέσα για το Γιουρόπα Λιγκ. Παράλληλα, οι Ιταλοί επιμένουν πως η περίπτωση απόκτησης του παίκτη είναι δύσκολη, αφού ο Γκατούζο δεσμεύεται με συμβόλαιο δυο ετών και ο ίδιος θα πιέσει για να μείνει στο Μιλάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: