Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Σκόκο: "Είμαι παίκτης της ΑΕΚ"


Ο Σκόκο με αντίπαλο τον Βιτόλο Λίγο μετά την ολοκλήρωση του πρώτου φιλικού ενόψει της νέας σεζόν, ο Νάτσο Σκόκο μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου που παρακολουθούν την προετοιμασία της ΑΕΚ, τόνισε αναφερόμενος στο μέλλον του ότι αυτή τη στιγμή είναι παίκτης της "Ένωσης" και δεν σκέφτεται τίποτα άλλο. Αφησε όμως ανοικτό το παράθυρο της μεταγραφής του...

"Δεν κοιτάμε το αποτέλεσμα, αφού είναι ένα φιλικό προετοιμασίας. Πριν από το παιχνίδι είχαμε πει ότι όλοι θέλαμε να παίξουμε καλά. Τελικά, το καταφέραμε, είχαμε την κατοχή της μπάλας, τον έλεγχο του ρυθμού και φεύγουμε ικανοποιημένοι από το πρώτο μας φιλικό", τόνισε αρχικά ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός.

Ερωτούμενος για το αν περίμενε να δει τόσο καλή εικόνα από την ομάδα του στο πρώτο φιλικό, είπε: "Στο πρώτο παιχνίδι της περιόδου, περιμένεις να κάνεις κάποια λάθη, ώστε να βελτιωθείς, αλλά και να δεις το επίπεδο της συνεργασίας ανάμεσα στις γραμμές της ομάδας. Τα πήγαμε καλά, συνεχίζουμε και ελπίζουμε να μην κάνουμε μια χρονιά όπως η περσινή".

Στη συνέχεια και αφού πρώτα εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία με τους νέους του συμπαίκτες, πρόσθεσε ότι στόχος είναι να υπάρχει ολοένα και μεγαλύτερη βελτίωση στη συνέχεια. Όταν αμέσως μετά ρωτήθηκε για το μέλλον του στην ΑΕΚ απάντησε: "Αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στην ΑΕΚ. Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και αυτό που θέλω είναι να κάνω μια καλή χρονιά και να βοηθήσω την ομάδα μου. Είμαι παίκτης της ΑΕΚ και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος. Δεν ξέρουμε, βέβαια, τι θα γίνει στο μέλλον, σε περίπτωση που έρθει μια προσφορά που θα ικανοποιήσει και την ΑΕΚ και μένα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: