Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

«Δεν μας φοβίζει η Φενέρ»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/64e9eae5b6da789f9e26e0558e951b2d_L.jpg?1281351652?1281351652?1281351652Επί παντός επιστητού μίλησε ο Βλάνταν Ίβιτς για τον ΠΑΟΚ της νέας περιόδου. Τι είπε για το φιλικό με την Παρτιζάν, τον Μάριο Μπερέτα αλλά και το ματς με τον Άγιαξ και την Φενερμπαχτσέ.

Αναλυτικά τα θέματα που αναφέρθηκε στον «Sentra FM, 103.3»:

Για το φιλικό με την Παρτιζάν: «Ήταν περίεργο το συναίσθημα γιατί η Παρτιζάν είναι η ομάδα μου στη Σερβία και είναι δύσκολο να παίζεις αντίπαλος με μια ομάδα που αγαπάς. Χθες ξεκίνησαν στη βασική ενδεκάδα κάποια παιδιά που δεν έχουν πολλές συμμετοχές. Ο προπονητής θέλει να τα δει για να έχει μια πλήρη εικόνα του ρόστερ. Γενικά έγινε καλό παιχνίδι, νικήσαμε με σκορ 1-0 και χάσαμε αρκετές ευκαιρίες».

Για τους αγώνες με τη Φενέρμπαχτσε: «Στόχος μας είναι να προκριθούμε στους ομίλους του Europa League. Έχουμε δύσκολο έργο μπροστά μας. Πρέπει να το πιστέψουμε, να δουλέψουμε σκληρά και να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται.

Η Φενέρ έχει την καλύτερη ομάδα στην Τουρκία αλλά αυτό δεν πρέπει να μας φοβίζει. Αποκλείστηκαν απο την Γιουνγκ Μποις στον προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ και εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες τους.

Για το ματς με τον Άγιαξ: «Με σόκαρε που δεχθήκαμε στον αγώνα με τον Άγιαξ τρία γκολ σε μικρό χρονικό διάστημα. Όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος 100% αυτά συμβαίνουν. Αποτέλεσε 'μάθημα' αυτό και στην συνέχεια δεν πρέπει να επαναληφθεί ξανά».

Για τον Μάριο Μπερέτα: «Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον κύριο Μπερέτα, ούτε οι συμπαίκτες μου. Άλλοι είναι αυτοί που πρέπει να κρίνουν έναν προπονητή και οχι οι ποδοσφαιριστές. Κάθε προπονητής έχει τη δική του νοοτροπία και δουλεύει με διαφορετικό τρόπο. Εγώ δεν μπορώ να δώσω εξήγηση για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής ειναι οι αρμόδιοι να απαντήσουν».

Για τον Παύλο Δερμιτζάκη: «Είναι ένας νέος προπονητής που πρώτη φορά βρίσκεται σε μεγάλη ομάδα. Πρέπει να τον βοηθήσουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές για το καλό του συλλόγου. Πρέπει να ακολουθήσουμε το δικό του πρόγραμμα, να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων στις προπονήσεις για να κάνουμε κάτι καλό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: