Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Χατζηχρήστος: "Η "Οriginal" προστάτευσε τον Μπάγεβιτς"


Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, σε δηλώσεις που έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, υποστήριξε ότι η "Οriginal" δεν επιτέθηκε στον Σερβοέλληνα τεχνικό, αντιθέτως προσπάθησε να αποτρέψει τα όσα συνέβησαν, προστατεύοντας τον.

"Η "Οriginal" δεν έκανε επίθεση. Τα μέλη της δεν ήταν μεταξύ αυτών που χτύπησαν τον Μπάγεβιτς αλλά μεταξύ αυτών που τον προστάτευαν. Υπάρχουν βίντεο, ας τα δει η αστυνομία και αυτοί που φαίνονται στο βίντεο ότι βάρεσαν τον Μπάγεβιτς θα τρέχουν να κρυφτούν", ήταν τα λεγόμενα του Χατζηχρήστου.

Το ηγετικό στέλεχος της "Original" μίλησε και στην ιστοσελίδα aek365.gr για το συμβάν: "Από την τηλεόραση φαίνεται ξεκάθαρα ότι αναγνωρίσιμα μέλη της "Original" προσπαθούν να προστατέψουν τον Μπάγεβιτς και όχι να του επιτεθούν. Πως είναι δυνατόν λοιπόν να φταίει η "Original"; Εμείς θέλουμε να λάμψει η αλήθεια, αλλά προσοχή γιατί αν συμβεί αυτό τότε θα εκτεθεί πολύς κόσμος. Εμείς ως "Original" φυσικά και θέλουμε να την αλήθεια και να αναγνωριστούν οι υπαίτιοι και να δούμε που ανήκουν.

Ο Μπάγεβιτς, που λέει ότι θέλει το καλό της ΑΕΚ, οφείλει να βάλει την ΑΕΚ πάνω από το προσωπικό του συμφέρον, να αναγνωρίσει μέσω του βίντεο και των φωτογραφιών, αυτούς που του επιτέθηκαν και μετά να κάνει ότι θέλει. Εγώ πάντως προσωπικά συνεχίζω να αναρωτιέμαι ποιοι είναι αυτοί που του επιτέθηκαν και από ποιους κατευθύνονται".

Δεν υπάρχουν σχόλια: