Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Ζήτησε αλλαγές ο Άρης


Επιστολή στην ΕΠΟ έστειλε η ΠΑΕ Αρης ζητώντας την αλλαγή της ημέρας και της ώρας διεξαγωγής του εντός έδρας αγώνα απέναντι στην Αούστρια Βιέννης. Πιο συγκεκριμένα, ο αγώνας είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Τρίτη στις 17 του μήνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 19:00. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, όμως, ζητά τη μεταβολή της ημέρας και της ώρας λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που αναμένεται να επικρατούν στην πόλη τη δεδομένη στιγμή.

Έτσι, η επιστολή προς την ΕΠΟ, η οποία θα τη μεταβιβάσει με τη σειρά της στην Ουέφα, οι «Κίτρινοι» ζητούν για τους παραπάνω λόγους την αλλαγή της ημερομηνίας κατά μία ημέρα, ώστε το παιχνίδι να διεξαχθεί την Τετάρτη στις 18, και της ώρας διεξαγωγής, η οποία όμως δεν μπορεί να είναι αργότερα από τις 19:45.

Αυτό, διότι την ίδια ημέρα λαμβάνουν χώρα οι πρώτες αναμετρήσεις για τα πλέι οφς του Τσάμπιονς Λιγκ και ως εκ τούτου δε γίνεται η αναμέτρηση του Άρη να συμπέσει με κάποια από αυτές της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, οι οποίες έχουν ώρα έναρξης τις 21:45. Το αίτημα θα εξεταστεί από την αρμόδια επιτροπή της Ουέφα και η απάντηση αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: