Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Ήρθε ο Ντρούκερ, σημερα ο Πιρς


Ξεκίνησαν οι αφίξεις στη Θεσσαλονίκη, καθώς την Τρίτη έχει οριστεί το πρώτο ραντεβού του Άρη, εν όψει της νέας σεζόν. Ήρθε ο Σαρόν Ντρούκερ, την Δευτέρα αναμένεται ο Πιερ Πιρς.Το μεσημέρι της Κυριακής έφτασε στη χώρα μας ο νέος προπονητής του Άρη, Σαρόν Ντρούκερ, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται ο Πιερ Πιρς. Την τρίτη το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η "πρώτη" της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Τη Δευτέρα (09/08) το απόγευμα (17:50) είναι προγραμματισμένη η άφιξη του Αμερικανού του Άρη, Πιέρ Πιρς. Ο γκαρντ των «κιτρίνων» θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη με πτήση μέσω Φρανκφούρτης προκειμένου να δώσει το παρόν στην προγραμματισμένη πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Σαρόν Ντρούκερ την Τρίτη το απόγευμα.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας θα περάσει από γενικές και εργομετρικές εξετάσεις το πρωί της Τρίτης μαζί με τους Νίκο Χατζηβρέττα, Χρήστο Ταπούτο, Λίνο Χρυσικόπουλος και Ντέγιαν Μπορόβνιακ.

Οι νεαροί Γάϊος Σκορδίλης, Χρήστος Παπανικολάου και Σπύρος Μούρτος θα υποβληθούν σε γενικές εξετάσεις την Δευτέρα και εν συνεχεία το απόγευμα της ίδιας μέρας θα περάσουν από εργομετρικό έλεγχο.

Άπαντες θα δώσουν το παρών το απόγευμα της Τρίτης στην "πρώτη" της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν, που θα γίνει υπό τις οδηγίες του Σαρόν Ντρούκερ και των βοηθών του Στέφανου Δέδα και Ματάν Χαρούς.

Ο Ισραηλινός προπονητής κατά την άφιξή του ξεκαθάρισε ότι: "Πήραμε τέσσερις πολύ καλούς παίκτες τους οποίους θέλαμε στην ομάδα. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν πολύ. Με τους Πιρς και Ντάνστον μίλησα από κοντά όταν βρισκόμουν στις ΗΠΑ. Τους εξήγησα τι θέλω απ' αυτούς κι αυτοί μου είπαν τι μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: