Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Ιβιτς: "Χωρίς πίστη δεν κάνουμε τίποτα"


Ο Βλάνταν Ιβιτς την Κυριακή αγωνίστηκε απέναντι στην ομάδα που τον ανέδειξε και όπως δήλωσε αισθάνθηκε λίγο περίεργα. Ο άσος του ΠΑΟΚ με δηλώσεις του στο "Sentra 103,3" αναφέρθηκε στον Μπερέταμ, τον Δερμιτζάκη, τη Φενέρμπαχτ΄σε, αλλά στην επίθεση που δέχθηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Για το γεγονός ότι έπαιξε απέναντι στην Παρτίζαν: "Λίγο περίεργο το συναίσθημα. Είναι η ομάδα που βρίσκεται στην καρδιά μου".

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ: "Εχουμε καινούριο προπονητή κι αυτό είναι καλό για την ομάδα. Επαιξαν τα παιδιά που δεν είχαν πολλές συμμετοχές και ο προπονητής θέλει να δει όλους τους παίκτες. Είχαμε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ, αλλά ήταν ένα καλό τεστ για τα παιδιά που δεν είχαν χρόνο. Ηταν ένα παιχνίδι που θα τους κάνει καλό".

Για την προτεραιότητα του ΠΑΟΚ: "Να προσπαθήσουμε να περάσουμε στο Europea League. Χωρίς πίστη δεν κάνουμε τίποτα, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά όπως και τις προηγούμενες μέρες. Να προετοιμάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα το παιχνίδι, γνωρίζοντας τις δυσκολίες.

Ξέρουμε ότι αντίπαλος είναι η καλύτερη ομάδα στην Τουρκία που παίζει σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια, ωστόσο δεν πρέπει να έχουμε φόβο. Το γεγονός ότι δεν προκρίθηκε επί της Γιανγκ Μποις δείχνει πως κι αυτή έχει αδυναμίες και πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε".

Για τα τρία γκολ στον αγώνα με τον Αγιαξ: "Με σόκαρε όπως κι όλους. Κανείς δεν περίμενε να δεχτούμε τρία γκολ στην Τούμπα. Όμως, όταν υπάρχει χαλαρότητα και δεν είσαι 100% συγκεντρωμένος, τότε γίνονται τα πάντα. Αυτό το παιχνίδι ήταν καλό σχολείο, πρέπει να δουλέψουμε πάνω σ αυτό το σημείο. Αυτά τα λάθη δεν πρέπει να συμβαίνουν".

Για το τι δεν πήγε καλά με τον Μπερέτα: "Εγώ προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον Μπερέτα, δεν ξέρω ποιος είχε πρόβλημα, αλλά οι παίκτες δεν νομίζω. Η δουλειά μας είναι να πληρωνόμαστε και να παίζουμε στο γήπεδο, οπότε οποιαδήποτε άλλη απόφαση λαμβάνεται από τη διοίκηση. Δεύτερον, σαν προπονητής έχει δική του νοοτροπία, διαφορετική από αυτή του Σάντος κι αυτό το περιμέναμε όλοι. Αλλά επαναλαμβάνω αυτά είναι θέματα της διοίκησης".

Για το αν ο Δερμιτζάκης χρειάζεται τη βοήθεια των παικτών: "Σίγουρα είναι ένας νέος προπονητής που έρχεται πρώτη φορά σε μεγάλη ομάδα και πρέπει όλοι να τον βοηθήσουμε, γιατί όλοι θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό στην ομάδα".

Για την επίθεση στον Μπάγεβιτς: "Μου προκάλεσε σοκ! Ημουν σπίτι, έβλεπα ειδήσεις και είδα μια εικόνα πολύ άσχημη για όλη την κοινωνία. Αγαπώ την Ελλάδα και δεν έχει σημασία που το θύμα ήταν ένας Σέρβος, συμπατριώτης μου. Αυτά τα πράγματα είναι πολύ άσχημα και ελπίζω να είναι η τελευταία φορά. Ολοι εμείς που είμαστε στο ποδόσφαιρο, δεν αξίζουμε κάτι τέτοιο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: