Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

"Μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα"


Στη χώρα μας βρίσκεται και πάλι η αποστολή του Παναθηναϊκού, η οποία τις προηγούμενες οκτώ ημέρες βρέθηκε σε Τορόντο και Ντιτρόιτ για τα φιλικά παιχνίδια με τις δύο μεγάλες ομάδες του Μιλάνου. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε λίγο μετά τις 13:30 και όλα τα μέλη εμφανίστηκαν κουρασμένα από το πολύωρο ταξίδι.

Ο Μπουμσόνγκ ήταν ο μοναδικός παίκτης των "πρασίνων που έκανε δηλώσεις: "Στην αρχή τα πράγματα ήταν λίγο δύσκολα για μένα, καθώς ήταν το πρώτο παιχνίδι, ενώ δεν γνώριζα και τους συμπαίκτες μου. Σιγά σιγά όμως προσαρμόστηκα και η κατάσταση έγινε αρμονική. Αυτή τη στιγμή παίζουμε καλά, ωστόσο μπορούμε να παίξουμε και πολύ καλύτερα. Είναι κάτι που το ξέρουμε και το πιστεύουμε όλοι στην ομάδα. Αρκεί να κατανοήσουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου και αυτό θα γίνει με τον καιρό".

Ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε γα πολλά κέρδη από αυτά τα δύο φιλικά που έδωσε ο Παναθηναϊκός στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, "Τα κέρδη νομίζω ότι είναι σημαντικά όταν παίζουμε κόντρα σε τέτοιες ομάδες που είναι στον Ευρωπαϊκό χώρο δυνατές και τις οποίες υπάρχει περίπτωση να τις αντιμετωπίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το σημαντικότερο είναι πάνω από όλα ο χαρακτήρας που χτίζεις ως ομάδα. Η αυτοπεποίθηση που αποκτούν οι ποδοσφαιριστές. Το πρώτο είναι αυτό, αλλά να μην σταθούμε στα φιλικά παιχνίδια, αλλά γενικότερα στην προετοιμασία που έχουμε κάνει. Ήταν ένας καλός χρόνος αυτός. Δουλέψαμε καλά και πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο γιατί έχουμε ακόμα 20 μέρες πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς. Οι προσδοκίες πάντα στον Παναθηναϊκό ήταν μεγάλες. Πρέπει να έχεις στόχους και με αυτό τον τρόπο πρέπει να ζούμε με την πίεση. Όποιος είναι σε αυτό το κλαμπ πρέπει να είναι μαθημένος να ζει με την πίεση».

Για τα μεταγραφικά ο τεχνικός των "πρασίνων" τόνισε, "Για τη μεταγραφική ενίσχυση δεν μπορώ να σας απαντήσω εγώ. Έχω δώσει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού την έκθεση μου και αυτοί μπορούν να σας απαντήσουν πάνω σε αυτό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: