Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Ηρθε και πάει στην προπόνηση ο Βαλβέρδε


Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (9/8) ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού αφίχθη στο Ελ. Βενιζέλος με άκρα μυστικότητα, καθώς δεν ήθελε να τον υποδεχθούν οι φίλοι της ομάδας, και το απόγευμα θα προπονήσει για πρώτη φορά τους ερυθρολεύκους μετά από 15 μήνες.Ο Βαλβέρδε είχε ξεκαθαρίσει στην ερυθρόλευκη διοίκηση πως δεν επιθυμεί θριαμβολογίες κατά την άφιξή του και πως προτιμάει να ανταμώσει εκ νέου με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού στο φιλικό της Παρασκευής (13/8) με τη Ρόμα.

Οι επιτελείς του συλλόγου έκαναν δεκτό το αίτημά του και ο βάσκος έφτασε στη χώρα μας το μεσημέρι της Δευτέρας (9/8) με το ιδιωτικό τζετ του Βαγγέλη Μαρινάκη, συνοδευόμενος από τους δύο βοηθούς του, τον Ασπάθιου και τον Ποθάνκο.

Το απόγευμα μάλιστα θα φορέσει και πάλι την ερυθρόλευκη φόρμα του και η προπόνηση της ομάδας στις 19:00GR θα διεξαχθεί υπό τις οδηγίες του.

Το πρωί της Τρίτης (10/9) θα μεταβεί στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας για να υπογράψει το διετές συμβόλαιό του και αφού ολοκληρωθούν και οι τυπικές διαδικασίες της πρόσληψής του θα παρουσιαστεί στους εκπροσώπους του Τύπου.

Εκτός από τις τυπικές λεπτομέρειες για την επιστροφή του Βαλβέρδε, το πρωί της Τρίτης (10/8) ο βάσκος θα καθίσει στο τραπέζι με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς και εκπροσώπους της διοίκησης ώστε να θέσουν επί τάπητος τις ανάγκες του έμψυχου δυναμικού και να αποφασίσουν για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: