Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Δώρο το κράνος "Τσεχ" σε όμορφη ρεπόρτερ


Την προηγούμενη εβδομάδα, το video με τη μπάλα που έφυγε από τα πόδια του Καλίντ Μπουλαρούζ και προσγειώθηκε στο κεφάλι της ρεπόρτερ του γερμανικού τηλεοπτικού δικτύου, έκανε το γύρο του κόσμου.Μια εβδομάδα μετά, η γλυκύτατη Τζέσικα Κάστροπ επέστρεψε δριμύτερη στη "μαχόμενη" δημοσιογραφία στα γήπεδα της Bundesliga! Ο Ολλανδός αμυντικός της Στουτγάρδης, ο οποίος κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης για τον αγώνα με την Μάιντζ αποδείχθηκε άσος στο σημάδι, υποδέχθηκε με μια ανθοδέσμη και ένα κράνος "Πετρ Τσεχ" τη ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου των αγώνων του γερμανικού πρωταθλήματος, σε μια προσπάθεια απολογηθεί για το ταρακούνημα που της προκάλεσε!

Η Τζέσικα Κάστροπ τίμησε τα δώρα του Μπουλαρούζ και ιδιαίτερα το κράνος, το οποίο φόρεσε αμέσως, προκειμένου να πάρει συνέντευξη από τον προπονητή της Ντόρτμουντ, Γιούργκεν Κλοπ, πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με τη Στουτγάρδη. Ωστόσο, η δημοσιογράφος από τη Γερμανία δεν έφερε γούρι στο Μπουλαρούζ, ο οποίος με αυτογκόλ έδωσε στη Ντόρτμουντ το προβάδισμα μέσα στο "Μερσέντες Μπενζ Αρένα" (Στουτγάρδη-Ντόρτμουντ 1-3).Μια εβδομάδα μετά, η γλυκύτατη Τζέσικα Κάστροπ επέστρεψε δριμύτερη στη "μαχόμενη" δημοσιογραφία στα γήπεδα της Bundesliga! Ο Ολλανδός αμυντικός της Στουτγάρδης, ο οποίος κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης για τον αγώνα με την Μάιντζ αποδείχθηκε άσος στο σημάδι, υποδέχθηκε με μια ανθοδέσμη και ένα κράνος "Πετρ Τσεχ" τη ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου των αγώνων του γερμανικού πρωταθλήματος, σε μια προσπάθεια απολογηθεί για το ταρακούνημα που της προκάλεσε!

Η Τζέσικα Κάστροπ τίμησε τα δώρα του Μπουλαρούζ και ιδιαίτερα το κράνος, το οποίο φόρεσε αμέσως, προκειμένου να πάρει συνέντευξη από τον προπονητή της Ντόρτμουντ, Γιούργκεν Κλοπ, πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με τη Στουτγάρδη. Ωστόσο, η δημοσιογράφος από τη Γερμανία δεν έφερε γούρι στο Μπουλαρούζ, ο οποίος με αυτογκόλ έδωσε στη Ντόρτμουντ το προβάδισμα μέσα στο "Μερσέντες Μπενζ Αρένα" (Στουτγάρδη-Ντόρτμουντ 1-3).

Δεν υπάρχουν σχόλια: