Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Στην Έρκουλες ο Τρεζεγκέ


Τη φανέλα της «νεοφώτιστης» Έρκουλες θα φοράει για τα επόμενα δύο χρόνια, ο Νταβίντ Τρεζεγκέ. Ο Γάλλος επιθετικός βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας στην Ισπανία, προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στο πιο ιστορικό συμβόλαιο του συλλόγου από το Αλικάντε.

Ήταν εδώ και μέρες γνωστό πως οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων για να ολοκληρωθεί η μεταξύ τους συμφωνία. Οι αστραπιαίες κινήσεις της διοίκησης, «έκλεισαν» τον πρώην διεθνή Γάλλο που θα αγωνίζεται στην Ισπανία μέχρι και το καλοκαίρι του 2012. Ο πρώην επιθετικός της Γιουβέντους έδειξε ενθουσιασμένος με την επικείμενη μεταγραφή του, χαρακτηρίζοντάς την Έρκουλες ως «σημαντική πρόκληση στην καριέρα μου».

«Μετά από 10 χρόνια στην Ιταλία και παίζοντας σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο όπως η Γιουβέντους, όπου κέρδισα πολλά τρόπαια, είμαι ευτυχισμένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Έρκουλες», οι πρώτες δηλώσεις του Γάλλου κατά την άφιξή του στο Αλικάντε, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις στους φίλους των «νεοφώτιστων»: «Βασικός μου στόχος είναι να παίξω καλή μπάλα και να προσφέρω τις εμπειρίες μου και τις ικανότητές μου σε μία ομάδα η οποία θέλει να μεγαλώσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: