Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Τέλος για τον ΠΑΟΚ ο Σορλέν


Τέλος στην καριέρα του στον ΠΑΟΚ έδωσε με δική του απόφαση ο Γάλλος ποδοσφαιριστής Ολιβιέ Σορλέν, καθώς επικαλούμενος προσωπικούς λόγους ζήτησε την λύση της συνεργασίας του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, κάτι που έγινε δεκτό από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θόδωρο Ζαγοράκη, μετά από συζήτηση που είχε μαζί του σήμερα το απόγευμα.

Ο Γάλλος μέσος, φεύγοντας από τα γραφεία της Τούμπας, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για τις στιγμές που έζησε στην ομάδα του "Δικέφαλου", αλλά και τους λόγους που φεύγει από τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά είπε:

Για το τι έγινε και τελικά φεύγει από τον ΠΑΟΚ: "Πήρα την απόφαση να επιστρέψω στην Γαλλία για οικογενειακούς λόγους. Ενημέρωσα τον πρόεδρο και εκείνος το κατάλαβε και λύσαμε το συμβόλαιό μου".

Για το αν είναι δύσκολη η απόφασή του: "Σίγουρα ήταν δύσκολη απόφαση. Το εξήγησα στον πρόεδρο, αλλά δεν μπορώ να μείνω μακριά από την οικογένειά μου".

Το μήνυμά του στον κόσμο: "Θέλω να τους ευχαριστήσω. Έζησα μοναδικές στιγμές. Εύχομαι καλή συνέχεια. Τους λέω να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα και να είναι κοντά της".

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει τίτλο: "Γιατί όχι; Και μπορεί και νομίζω ότι θα τα καταφέρει. Είναι μία μεγάλη ομάδα".

Για το τι θα θυμάται από τον ΠΑΟΚ: "Τα πάντα. Τον κόσμο, τους παίκτες, όλα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: