Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

«Είμαι παίκτης του Ηρακλή»


Για την ομάδα του Ηρακλή, το γκολ που σημείωσε που σημείωσε κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά και το μέλλον του στον «Γηραιό» μίλησε ο Απόστολος Βέλλιος.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο συνδρομητικό κανάλι

«Από την πρώτη στιγμή πίστεψα πως αυτό το παιχνίδι θα γυρίσει. Ξέρετε ότι αυτά τα πράγματα τα μαθαίνω τελευταίος. Γι' αυτό ας το κόψουμε εδώ. Είμαι παίκτης του Ηρακλή. Πάει και τελείωσε». Τι να πει κανείς περισσότερο».

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Μετά από τέτοια νίκη στην πρεμιέρα υπάρχει κάτι καλό, αλλά και κάτι επικίνδυνο. Το καλό είναι ότι αποκτάς ψυχολογία και αυτοπεποίθηση για τη δύσκολη συνέχεια. Το επικίνδυνο είναι να πάρουν τα μυαλά σου αέρα. Ελπίζω ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

Είμαστε μια «καινούργια» ομάδα και απαιτείται χρόνος για να μάθουμε ο ένας τον άλλο, όμως πιστεύω ότι φέτος θα κάνουμε καλύτερη πορεία από την περσινή. Δικαιούται τον τίτλο ο Σολτάνι».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Οι οπαδοί ήταν φανταστικοί. Πραγματικά δεν έχω λόγια για να περιγράψω αυτό που έζησα. Μας στήριξαν ακόμη και όταν το παιχνίδι δεν πήγαινε καλά για εμάς, δίνοντάς μας ένα επιπλέον κίνητρο να προσπαθήσουμε για να το γυρίσουμε. Χρειαζόμαστε τον κόσμο κοντά μας, διότι το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: