Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Δυσκολεύτηκε αλλά πέρασε στους «32» ο Ναδάλ

Ο Ράφαελ Ναδάλ δυσκολεύτηκε κόντρα στον Ντένις Ιστόμιν, αλλά δεν το έβαλε κάτω και ξεπέρασε το εμπόδιο του αντιπάλου του, επικρατώντας με 6-2, 7-6(5), 7-5.Ο Ισπανός αριστερόχειρας τενίστας δεν έχει κατακτήσει ποτέ το Αμερικανικό Όπεν. Δεν ξέρουμε αν τελικά θα κατακτήσει το τελευταίο Γκραν Σλαμ της χρονιάς, αλλά το σίγουρο είναι ότι με τέτοιες εμφανίσεις, δεν αποκλείεται να τον δούμε στον τελικό. Επόμενος αντίπαλος του Ναδάλ στους «32» της διοργάνωσης είναι ο Ζιλ Σιμόν.

Επίσης, την πρόκριση για τον γ’ γύρο πήραν και ο Ισπανός Φερέρ (6-3, 6-4, 6-4 τον Μπέκερ), ο Αργεντινός Ναλμπάντιαν (7-5, 6-4, 6-2 τον Σερά) και θα αντιμετωπίσει τον Φερνάντο Βερντάσκο (Νο8 του ταμπλό). Ο Άντι Μάρει δεν χρειάσθηκε να… ιδρώσει απέναντι στον Τζαμαϊκανό Μπρόουν, που νίκησε με 7-5, 6-3, 6-0. Το έργο του Σκοτσέζουν δυσκολεύει στη συνέχεια, αφού θα βρεθεί στο δρόμο του ο Σουηδός Στάνισλας Βάβρινκα που νίκησε τον Αργεντινό Τσέλα με 7-5, 6-3, 6-4.

Στις γυναίκες, η Άννα Ιβάνοβιτς είναι η έκπληξη του US Open, αφού είχε αρκετό καιρό να φτάσει τόσο μακριά σε Γκραν Σλαμ διοργάνωση. Η Σέρβα πήρε την πρόκριση για τους «16» του αμερικανικού Όπεν, αλλά τώρα καλείται να κάνει την υπέρβαση, αφού θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κιμ Κλάιστερς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: