Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΠΑΟΚ που θέλει ο Μαρκόπουλος

O ΠΑΟΚ της νέας σεζόν «χτίζεται» στο Λιτόχωρο και ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για την προσπάθεια των παικτών του αλλά και το μπάσκετ που θέλει να παίξει ο «δικέφαλος». Ο κόουτς του ΠΑΟΚ έκανε μια πρώτη εκτίμηση για την μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας: «Θέλουμε η ομάδα να παίξει αρκετά γρήγορα και να καταφέρουμε να προσφέρουμε ένα ευχάριστο θέαμα, αλλά ταυτόχρονα να μην χάσουμε και την ουσία που είναι η νίκη. Αυτό τον συνδυασμό θέλουμε να κάνουμε».

Ο Σούλης Μαρκόπουλος και αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας: «Είμαστε ευχαριστημένοι από το κλίμα που έχει η ομάδα και μακάρι να μείνουμε έτσι ως το τέλος. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για τους στόχους μας, αλλά αυτό που θέλουμε κι ευχόμαστε είναι να καταφέρουμε να φτάσουμε όπου και την προηγούμενη σεζόν, αλλά να κάνουμε κι ένα βήμα παραπάνω».

Στη συνέχεια ο προπονητής του «δικεφάλου» ανέφερε: «Καμία ομάδα δεν μπορεί να είναι έτοιμη σε έναν μήνα. Είναι λογικό όμως, γιατί υπάρχει βάρος από τις προπονήσεις, ενώ οι παίκτες, ειδικά αυτοί που έρχονται από άλλα πρωταθλήματα και άλλες χώρες, βομβαρδίζονται με πολλές πληροφορίες, τις οποίες θα πρέπει να αφομοιώσουν πολύ γρήγορα.

Κάποια στιγμή μάλιστα θα πρέπει να ξεμπλοκάρουμε τους παίκτες, γιατί έρχονται και τα πρώτα επίσημα παιχνίδια και θα πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Όλα τα παιδιά προσπαθούν πολύ, αλλά είναι νωρίς να πούμε οτιδήποτε και για τους δύο Αμερικανούς, γιατί είναι πολύ λίγες ημέρες μαζί μας, ενώ γενικά έχουμε αρκετές απουσίες για να βγάλουμε μία ξεκάθαρη εικόνα. Λείπουν και τρεις βασικοί παίκτες ακόμη».

Μιλώντας για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στην προκριματική φάση του Eurocup, Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε: «Μάθαμε ότι ενισχύθηκε και με τον Πάρκερ, αλλά δεν μας εξέπληξε αυτό το γεγονός. Είναι ομάδα με πολλά χρήματα και υψηλό μπάτζετ και ήταν σίγουρο ότι θα έκανε τέτοιες κινήσεις από τη στιγμή που έμεινε ο ίδιος προπονητής. Είναι καλή ομάδα και ένας πολύ δυνατός αντίπαλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: