Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

«Την κρατάει σταντ μπάι»

Μόνο αισιοδοξία δεν μπορεί να υπάρχει στην ΑΕΚ σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του Ραφίκ Τζιμπούρ, αν λάβουμε υπόψη μας τα δημοσιεύματα από την Αλγερία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα «LeButeur.com», ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός δεν βιάζεται να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους «κιτρινόμαυρους», αλλά στόχος του είναι να φύγει στο εξωτερικό ως ελεύθερος! Και μάλιστα, επιθυμία του είναι να καταφέρει με τις εμφανίσεις του μέσω του Γιουρόπα Λιγκ να προσελκύσει το ενδιαφέρον κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων…

Είναι γνωστό πως η ΑΕΚ προσπαθεί εδώ και αρκετό καιρό να πείσει τον Τζιμπούρ να μείνει και μετά τον Ιούνιο του 2011, όπου λήγει το συμβόλαιό του. Αλλά ο «τρομοκράτης» φαίνεται πως έχει διαφορετικά σχέδια και στην Ένωση κινδυνεύουν να τον χάσουν, αφού ο παίκτης θα έχει το δικαίωμα από τον Ιανουάριο να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε σύλλογο επιθυμεί, χωρίς οι «μνηστήρες» να χρειασθεί να πληρώσουν τον «δικέφαλο».

«Ο Τζιμπούρ αρνείται να συζητήσει»

Σε γενικές γραμμές, το δημοσίευμα αναφέρει: «Ως γνωστόν, η διοίκηση της ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει τις συζητήσεις που έχουν ξεκινήσει με τον Τζιμπούρ για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του. Θα πρέπει όμως, να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να τον πείσουν να μείνει. Ο Ραφίκ αρνείται να συζητήσει για το άμεσο μέλλον του με την ομάδα. Παίκτης με εκπληκτική ντρίμπλα, ο Τζιμπούρ εξακολουθεί να προτιμά να περιμένει. Περιμένει προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες καλύτερες και σε αγωνιστικό και σε οικονομικό επίπεδο».

Συνάντηση με Λυπημένο την Τρίτη

Πάντως, ο Σταύρος Αδαμίδης θα έχει την ερχόμενη Τρίτη (07/09) συνάντηση με τον μάνατζερ του Τζιμπούρ, Γιάννη Λυπημένο, όπου ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα μάθει αν ο 26χρονος επιθετικός θα πει το «ναι» στην πρόταση της Ένωσης για επέκταση της συνεργασίας τους. Στο νέο του συμβόλαιο έχουν αυξηθεί οι ετήσιες αποδοχές του, από 600.000 ευρώ σε 700.000 ευρώ, ενώ το κασέ του μπορεί να φτάσει με τα μπόνους ως και το 1,1 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: