Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Νέτο: «Νίκη με Παναθηναϊκό»

Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αναφέρθηκαν Νέτο και Χουάνμα μετά τη νίκη του Άρη στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Πανηπειρωτικό» Στάδιο.

«Ήταν ένας αγώνας τον οποίο λάβαμε σοβαρά υπόψη μας, διότι ο προπονητής μας ήθελε να διαπιστώσει συγκεκριμένα πράγματα. Κάναμε ομαδική δουλειά. Δεν παίζει κανέναν ρόλο το αποτέλεσμα, μα ο τρόπος που εμφανιστήκαμε στον αγωνιστικό χώρο», δήλωσε αρχικά ο Νέτο και συνέχισε:

«Οι καιρικές συνθήκες δεν μας βοήθησαν, καθώς το γήπεδο ήταν 'βαρύ' λόγω της βροχόπτωσης και η κυκλοφορία της μπάλας γινόταν δύσκολα. Όμως, αυτό ισχύει και για τις δυο ομάδες».

Αναφορικά με την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί στις 11 Σεπτεμβρίου στο Κλεάνθης Βικελίδης, είπε: «Αυτό ήταν το λογικό να ισχύσει. Διαφορετικά θα αδικούταν ο Άρης. Προερχόμαστε από ένα σερί νικηφόρων παιχνιδιών και διατηρούμε όλες τις πιθανότητες για τη νίκη».

Για τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Άρης σχολίασε: «Είναι σημαντικό να έχουμε δυνατό ρόστερ, καθώς η φετινή χρονιά είναι γεμάτη από σημαντικούς αγώνες και υποχρεώσεις. Ελπίζουμε οι νέοι παίκτες να μας βοηθήσουν να ολοκληρώσουμε τους στόχους μας».

Χουάνμα: «Πανέτοιμοι το Σάββατο»
Από την πλευρά του ο Χουάνμα υπογράμμισε: «Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι σαν μία δυνατή προπόνηση όπου είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούνε ποδοσφαιριστές που έχουν καιρό να παίξουνε και δουλεύουνε σκληρά στην προπόνηση. Εξάλλου όλοι θα είμαστε πολύ χρήσιμοι αφού η χρονιά θα είναι πολύ μεγάλη».
Σε ερώτηση για το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής τόνισε: «Είμαστε πανέτοιμοι και περιμένουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό όπου θα τα δώσουμε όλα. Κι αυτό ώστε να είναι το ξεκίνημά ιδανικό κοιτώντας να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: