Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Εγκώμια Καπέλο για Ντεφόε και Ρούνεϊ

Να αφήσει πίσω του την κακή παρουσία της Εθνικής Αγγλίας στο πρόσφατο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής θέλει ο Φάμπιο Καπέλο.Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «λιονταριών» έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στη Βουλγαρία, ενώ ενθουσιάστηκε με τον Ζερμέν Ντεφόε, που πέτυχε τρία γκολ.
«Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ο Ντεφόε είναι σε θέση να σουτάρει καλά και με τα δύο πόδια. Η παρουσία του ήταν εξαιρετική και η κίνησή του χωρίς την μπάλα ήταν πάντα αυτή που έπρεπε».

Ο Καπέλο στάθηκε και στο «αστέρι» της ομάδας του, τον Γουέιν Ρούνεϊ, καθώς είπε: «Τον έβαλα σε μία διαφορετική θέση από αυτή που παίζει συνήθως και τα πήγε περίφημα. Η ποιότητα που έχει ως ποδοσφαιριστής είναι πολύ υψηλή».

Ομως ο Ιταλός προπονητής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον τερματοφύλακα, ιδιαίτερα μετά το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί στην Εθνική Αγγλίας το τελευταίο διάστημα. Επέλεξε τον Τζο Χαρτ και είπε γι' αυτό: «Επαιξε πραγματικά πολύ καλά. Είναι ο βασικός μας τερματοφύλακας και το αξίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: