Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Και ο Άρης για Νοντά

Ο Σαμπανί Νοντά αποτελεί ένα από τα... «hot» ονόματα της μεταγραφικής αγοράς, καθώς ο 32χρονος έμπειρος επιθετικός είναι ελεύθερος και φαίνεται να απασχολεί αρκετούς γαλλικούς και ελληνικούς συλλόγους, μεταξύ αυτών και τον Άρη όπως αναφέρουν ξένα ΜΜΕ. Τον Σαμπανί Νοντά επιθυμεί να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του ο Άρης, σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, τα οποία κάνουν λόγο για «παιχνίδι» του Κονγκολέζου επιθετικού με τους «κίτρινους» αλλά και τις Νις και Τουλούζ.
Ο Νοντά που έμεινε ελεύθερος από τη Γαλατάσαραϊ τον περασμένο Ιούνιο, έχει φορέσει τη φανέλα μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων όπως η Ρόμα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το κασέ του είναι πολύ υψηλό.

Οι διοικούντες του μακεδονικού συλλόγου πάντως είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν μέχρι 250.000 ευρώ για την απόκτηση ελεύθερου επιθετικού και αν ο πολύπειρος άσος ρίξει τις απαιτήσεις του, τότε μπορεί να γίνει η μεταγραφή.
Για τον Νοντά πάντως ενδιαφέρθηκαν τις προηγούμενες μέρες και άλλοι ελληνικοί σύλλογοι όπως η Καβάλα και ο Παναθηναϊκός αλλά το θέμα δεν προχώρησε λόγω των υψηλών απαιτήσεων του Κονγκολέζου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: