Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Δερμιτζάκης: Σημαντικό που επιστρέφει ο Κριστιάνο

Στην επιστροφή του Κριστιάνο στάθηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του φιλικού του ΠΑΟΚ με τον Πανθρακικό.Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε επίσης και για την ακριτική ομάδα που προπονούσε μέχρι πριν από λίγο καιρό και της ευχήθηκε καλή επιτυχία και άμεση επάνοδο στην Superleague.

«Καταρχάς να πούμε ότι έγινε ένα παιχνίδι για να κρατηθούμε σε εγρήγορση πριν τη δύσκολη συνέχεια και διαλέξαμε αυτό εδώ το ματς στην Κομοτηνή γιατί το επόμενο ματς είναι σε μία εξίσου δύσκολη έδρα όπως αυτή του Αστέρα. Ο αντίπαλος είχε το βαθμό δυσκολίας που θέλαμε και πλέον μπαίνουμε σε μία δύσκολη εβδομάδα προετοιμασίας τόσο για το πρωτάθλημα, όσο και για την Ευρώπη», είπε αρχικά ο Δερμιτζάκης και αναφερόμενος στον Κριστιάνο υπογράμμισε:

«Είναι πολύ σημαντικό που επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους μετά από έξι μήνες απραξίας. Είχε καλή παρουσία και χρειάζεται δουλειά για να πάρει χρόνο στα επίσημα παιχνίδια».

Για τον Πανθρακικό δήλωσε: «Να ευχηθώ με την ευκαιρία στον Πανθρακικό που είναι μία πολύ νοικοκυρεμένη ομάδα την άμεση επιστροφή της στη Σούπερ Λιγκ. Τους εκτιμάω, τους αγαπάω και ελπίζω να ανέβουν γιατί το αξίζουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: