Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Σαμαράς: «Σημαντικό το αποτέλεσμα»


Σημαντικό χαρακτήρισε το αποτέλεσμα με την Κροατία ο διεθνής Έλληνας άσος, Γιώργος Σαμαράς, που επισήμανε πως η προκριματική φάση του Euro 2012 έχει ακόμη δρόμο... Γιώργος Σαμαράς: «Υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος μπροστά μας μέχρι να τελειώσει η προκριματική φάση. Όταν παίρνεις ένα βαθμό εκτός από την Κροατία, είναι σίγουρα σημαντικό αποτέλεσμα.

Παίξαμε για τη νίκη, προσπαθήσαμε να την πάρουμε, δεν τα καταφέραμε, αλλά και η ισοπαλία είναι καλή. Τώρα γυρίζουμε πίσω στις ομάδες μας, πάνω απ’ όλα να είμαστε υγιείς και τον Οκτώβριο συνεχίζουμε με τα δύο εντός έδρας παιχνίδια που πρέπει να νικήσουμε.

Είχαμε πολύ καλή διάθεση να δουλέψουμε και δείξαμε ότι είμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Από την άλλη, είχαμε αρκετά καλή ψυχολογία, δεν επηρεαστήκαμε από την ισοπαλία της πρεμιέρας, αλλά είμαστε αφοσιωμένοι και συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Όλοι δουλέψαμε σκληρά για να πετύχουμε το στόχο μας.

Όσον αφορά εμένα από τη στιγμή που είμαι στην ενδεκάδα πρέπει να δουλεύω 100% εκεί που θέλει και ζητάει ο προπονητής. Σίγουρα δεν είναι η θέση μου να παίζω αριστερός χαφ, αλλά δούλεψα για το καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: