Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Ψιθυροι..........

  • Εγκάρδιο τετ α τετ είχαν πριν την έναρξη του αγώνα Κροατίας-Ελλάδας ο Γκόραν Βλάοβιτς και ο Γιώργος Καραγκούνης που είχαν υπάρξει συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό.
  • Ο παλιός παίκτης του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μινχ, είναι εδώ και λίγους μήνες προπονητής... αλόγων! Ο γερμανός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην ομάδα MM racing, η οποία αποτελείται από 14 άλογα και ήδη μετράει επτά νίκες στις γερμανικές ιπποδρομίες.
  • Μπορεί να άργησε, αλλά τελικά έραψε το... υπουργικό κουστουμάκι ο Χρήστος Αηδόνης. Ο κουμπάρος του προέδρου της Ομοσπονδίας ποδηλασίας, Θανάση Τερζή, θα είναι υφυπουργός Υγείας με αρμοδιότητα όμως τον αθλητισμό στο νέο Υπουργείο Υγείας, διατροφής και άθλησης.
  • "Σφύριξα κι έληξες...", τραγουδούσε ο Αγγελος Μπασινάς το βράδυ του Σαββάτου (4/9), που βρέθηκε μαζί με τη σύζυγό του, Βιβή και τον Αγγελο Κορωνιό στο "Posidonio", όπου τραγουδάει ο Πάνος Κιάμος. Ο 35χρονος μέσος ήταν σε... τσακίρ κέφι, προφανώς από το γεγονός ότι βρήκε -επιτέλους- ομάδα, καθώς από τις 16 Αυγούστου ανήκει στο δυναμικό της νεοφώτιστης στο Σαμπιονά, Αρλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: