Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Σάντος: «Θα μας δώσει αυτοπεποίθηση»

Σάντος: «Θα μας δώσει αυτοπεποίθηση»

Την πεποίθηση ότι το αποτέλεσμα της εθνικής στην Κροατία θα προσθέσει αυτοπεποίθηση στην ελληνική ομάδα, εξέφρασε ο Φερνάντο Σάντος λίγο μετά το τέλος του αγώνα. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δύο ισοπαλίες στον πάγκο της εθνικής, το χθεσινό αποτέλεσμα βέβαια μπορεί να χαρακτηριστεί θετικό για τη συνέχεια.
Αρχικά, τόνισε: «Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Είχε μεγάλη ένταση. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και δεν είδαμε μεγάλες φάσεις. Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν λίγο πιο ανοιχτό, αλλάξαμε κάποια πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η Κροατία αμύνθηκε αρκετά καλά. Στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού αν είχαμε ηρεμία θα μπορούσαμε να βάλουμε το γκολ που θα μας χάριζε τη νίκη. Στο πρώτο μέρος κρατήσαμε πολύ την μπάλα στα πόδια μας. Στο δεύτερο δεν το κάναμε τόσο αυτό λόγω των αναγκαστικών αλλαγών. Δεν είχαμε πολλές επιλογές».
Ο ομοσπονδιακός προπονητής θυμήθηκε και τον αγώνα με την Γεωργία: «Αν την Παρασκευή είχαμε τη θέληση που δείξαμε σήμερα δεν θα φέρναμε ισοπαλία με τη Γεωργία. Θέλαμε δύο νίκες σε δύο παιχνίδια και δεν το καταφέραμε αυτό. Σήμερα πάντως ήταν ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτή η εμφάνιση θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για τη δύσκολη συνέχεια που μας περιμένει».
Για το ξεκίνημα της Εθνικής στη διοργάνωση, είπε: «Θέλαμε δύο νίκες σε δύο ματς αλλά δεν τα καταφέραμε. Η ισοπαλία με τη Γεωργία δεν ήταν καλό αποτέλεσμα, αλλά σήμερα με την Κροατία ήταν. Η καλή εμφάνιση σήμερα θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για το μέλλον και τη συνέχεια στη διοργάνωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: