Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Παρουσιάζει Ουγιέ η Αστον Βίλα


Ο Ζεράρ Ουγιέ πρόκειται να γίνει ο 25ος προπονητής της Αστον Βίλα στην 126χρονη ιστορία της ομάδας του Μπέρμιγχαμ. Μέσα στο επόμενο 24ωρο, μάλιστα, αναμένονται και οι σχετικές ανακοινώσεις από τη διοίκηση του συλλόγου.

Ο Γάλλος θα είναι μόλις ο δεύτερος αλλοδαπός τεχνικός που θα καθίσει στον πάγκο των "χωριατών", μετά τον Γιόζεφ Βένγκλος, ο οποίος βρέθηκε στο ίδιο πόστο πριν από περίπου δύο 10ετίες.

Επίσης, θα γίνει ο 5ος προπονητής μετά το 2000, με τους προκατόχους του να είναι οι Τζον Γκρέγκορι, Γκράχαμ Τέιλορ, Ντέιβιντ Ο' Λίρι και Μάρτιν Ο' Νιλ.

Μετά από 6ετή απουσία από τα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ επιστρέφει ο Ζεράρ Ουγιέ, ο οποίος απομακρύνθηκε από τον πάγκο της Λίβερπουλ το Μάιο του 2004. Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος εργάζεται και ως τεχνικός διευθυντής της εθνικής Γαλλίας, αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στα ΜΜΕ το πρωί της Πέμπτης.

Το πρώτο του παιχνίδι θα είναι εκτός έδρας, με τη Στόουκ Σίτι την ερχόμενη Δευτέρα. Συνεργάτης του στον πάγκο αναμένεται να είναι ο Φιλ Τόμπσον, με τον οποίο δούλεψαν μαζί στον πάγκο των "κόκκινων" του Ανφιλντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: