Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Οι σκέψεις του Κούπερ


Ούτε στην προπόνηση της Τετάρτης έδειξε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ τις προθέσεις του για το σχήμα που θα χρησιμοποιήσει το Σάββατο απέναντι στον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Αργεντινός προπονητής προβληματίζεται για τη θέση του αριστερού χαφ, καθώς ο Τόνι Κάλβο βρίσκεται στην Ισπανία λόγω ενός προσωπικού προβλήματος και δεν υπολογίζεται. Τη θέση του θα πάρει ένας εκ των Τσεσνάουσκις και Μενδρινού. Σε ό,τι αφορά το δίδυμο των αμυντικών χαφ, όλα δείχνουν πως θα προτιμηθούν οι Τόχα και Πρίττας, καθώς αναζητείται φόρμουλα για την αποχώρηση του Ναφτί από την ομάδα. Όσο για το κέντρο της άμυνας, ο Λαζαρίδης φαίνεται πως κερδίζει τη μάχη με τον Οριόλ για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Ρονάλντο Γκιάρο.

Αύξηση ΜΚ από τη Λέσχη

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Άρης προανήγγειλε η Λέσχη Φίλων Άρη σε συνέντευξη Τύπου. «Βασικό μας μέλημα είναι η αύξηση ρευστότητας της εταιρείας. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την ΠΑΕ, καθώς όλες οι υποχρεώσεις είναι διακανονισμένες. Σήμερα τα μέλη είναι 6.230, από τα οποία τα μισά είναι τακτοποιημένα οικονομικά. Στόχος είναι τα 2.000.000 ευρώ κάθε χρόνο μέσω των 20.000 μελών. Το πρόβλημα είναι η συνειδητοποίηση. Ο κόσμος κάνει μεγάλες θυσίες. Έχει τη δική του σημασία να καταλάβουμε τη λέξη “ιδιοκτήτης”», τόνισε ο πρόεδρος της Λέσχης, Γιάννης Γρανούζης.

Διπλό sold out

Κατάμεστο θα είναι το «Κλεάνθης Βικελίδης» τόσο το Σάββατο, στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα, όσο και την επόμενη Πέμπτη κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης για το Europa League.

Δεν υπάρχουν σχόλια: