Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Μενδρινός ο αντί-Κάλβο


Η απουσία του Τόνι Κάλβο από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό προβληματίζει την τεχνική ηγεσία του Άρη, ενώ επικρατέστερος αντικαταστάτης του Ισπανού είναι ο Κώστας Μενδρινός. Βασικός και ο Φατί το Σάββατο. Σε ρυθμούς... Παναθηναϊκού κινούνται πλέον παίκτες και τεχνική ηγεσία στον Άρη, ενώ ο τεχνικός των «κίτρινων» Έκτορ Κούπερ προετοιμάζει τα πλάνα του ενόψει της σαβατιάτικης αναμέτρησης με τους «πράσινους», έχοντας έναν... πονοκέφαλο.

Ο Τόνι Κάλβο όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετές μέρες θα απουσιάσει από το ντέρμπι του Σαββάτου, αφού ταλαιπωρείται από τραυματισμό και έτσι ο Αργεντινός προπονητής προσανατολίζεται στην στην χρησιμοποίηση του Κώστα Μενδρινού στην αριστερή πλευρά του γηπέδου.
Το προσόν του Μενδρινού είναι ότι μπορεί να συγκλίνει προς το κέντρο, κάτι που αρέσει στον Κούπερ. Δεν αποκλείεται επίσης, ο Κούπερ να ρίξει από την αρχή στη «μάχη» τον Ρικάρντο Φατί.
Από τη στιγμή που ο Ναφτί μετράει αντίστροφα μέχρι να πει «αντίο» στην ομάδα, ο πρώην μέσος της Ρόμα υπολογίζεται άμεσα.
Τη δεδομένη στιγμή, ωστόσο το επικρατέστερο σενάριο είναι να ξεκινήσουν από την αρχή οι Πρίττας και Τόχα.

Τέλος, στη διοίκηση του Άρη εξετάζουν ακόμη το ενδεχόμενο της απόκτησης του Μάουρο Ροζάλες που τους έχει προταθεί.
Ο Αργεντινός θέλει να έρθει στην Ελλάδα λογαριασμό του Άρη αλλά αυτός που θα το αποφασίσει αυτό είναι ο συμπατριώτης του, Κούπερ.
Ο τεχνικός των «κίτρινων» θα αποφασίσει με γνώμονα το στυλ του επιθετικού που αναζητά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: