Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Χάϊνκες: «Με νίκη επί του Άρη διεκδικούμε την 1η θέση»

Ο προπονητής της Μπάγερ Λεβερκούζεν,Γιουπ Χάινκες δήλωσε πριν από λίγο σε συνέντευξη Τύπου στη Γερμανία: «Μετά την επιτυχία μας επί της Σάλκε,είμαστε σε καλή κατάσταση και μπορούμε να κερδίσουμε τον Άρη, που έχει έναν άξιο προπονητή στον πάγκο του. Ξέρουμε ότι με νίκη θα πάρουμε την 1η θέση, αρκεί όμως να μαζέψουμε βαθμούς και από τα δυο επόμενα παιχνίδια με Ατλέτικο και Ρόζεμποργκ».
Για την ατμόσφαιρα στη Θεσσαλονίκη, με τα πυροτεχνήματα πριν από έναρξη αγώνα: «Ήταν μια ιδιαίτερη περίπτωση το ματς στη Θεσσαλονίκη. Ευτυχώς τα πυροτεχνήματα έπεσαν στη Θεσσαλονίκη πριν τον αγώνα και όχι κατά τη διάρκεια. Προσπαθήσαμε να συζητήσουμε με τον συνεργάτη μου μέσα στο γήπεδο του Άρη και αυτό δεν κατέστη δυνατόν,λόγω της εκρηκτικής ατμόσφαιρας».
Για τον Άρη: «Παίζει αμυντικό ποδόσφαιρο,είναι καλή ομάδα με καλό προπονητή και εμείς θα πιέσουμε τον Άρη από τα πλάγια για να μπορέσουμε να σκοράρουμε».
Όσο για το πού θα επικεντρώσει: «Δεν θα επικεντρώσουμε σε κάποιον συγκεκριμένο παίκτη, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε όσα συζητήσαμε στις προπονήσεις. Έτσι θα κερδίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: