Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Δέκα πολύ παράξενες δηλώσεις

Μακριά από τα κλισέ και τις τυποποιημένες δηλώσεις. Μακριά από τα σχόλια του τύπου «κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά». Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που γράφουν τη δική τους ιστορία με τις δηλώσεις τους. Είτε λόγω υψηλού IQ, είτε λόγω χαμηλού IQ.

Παίρνουμε ερέθισμα από τη δήλωση του Ράφα Μπενίτεθ, για τον αντικαταστάτη του στον πάγκο της Λίβερπουλ, Ρόι Χότζον. «Κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να δουν έναν παπά σε ένα βουνό από ζάχαρη» είπε ο Ισπανός.

Εμείς σας παρουσιάζουμε δέκα από τις πιο παράξενες ατάκες που έχουν ειπωθεί ποτέ από ανθρώπους του αθλητισμού και αφήνουμε την ερμηνεία (αν υπάρχει) στην κρίση σας.

Κανένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου δεν πρέπει να αποκαλείται ιδιοφυία. Ιδιοφυία μπορούμε να πούμε μόνο κάποιον όπως τον Νόρμαν Αϊνστάιν». Τζο Ταϊσμάν, (σχολιαστής αμερικανικού ποδοσφαίρου).

Έμεινα έκπληκτος. Αλλά όπως λέω πάντα, τίποτα δεν με εκπλήσσει στο ποδόσφαιρο». Λες Φέρντιναντ (παλαίμαχος Άγγλος ποδοσφαιριστής)

Οι γλάροι ακολουθούν την βάρκα, γιατί νομίζουν ότι οι ψαράδες θα ρίξουν τις σαρδέλες στη θάλασσα». Ερίκ Καντονά. «Χρωστάω πολλά στους γονείς μου. Ειδικά στον πατέρα μου και την μητέρα μου». Γκρεγκ Νόρμαν (Αυστραλός αθλητής του γκολφ).

«Δεν έχει σημασία αν χρησιμοποιώ το δεξί ή το αριστερό μου χέρι. Είμαι αμφίβιος». Τσαρλς Σάκλφορντ (παλαίμαχος μπασκετμπολίστας που έχει φορέσει και τη φανέλα του Άρη).

Θα φάω τα παιδιά του». Μάικ Τάισον λίγο πριν την αναμέτρηση τίτλου με τον Λένοξ Λιούις. Ο Λίουις απάντησε ότι δεν έχει παιδιά. «Δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι θέλουν να ξεφορτωθούν τα περιστέρια. Δεν ενοχλούν κανέναν». Μάικ Τάισον και πάλι.

«Θα έδινα και το δεξί μου χέρι για να γίνω πιανίστας». Σερ Μπόμπι Τσάρλτον.

«Ναι. Ο Τζον Τέρι είναι το κατοικίδιο μου». Κάρλο Αντσελότι

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος μεγαλύτερος ή μικρότερος από τον Μαραντόνα» Κέβιν Κίγκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: