Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Πήρε βαθμό από την Μπάρτσα η Κοπεγχάγη!

Ένα ακόμη βήμα για την πρόκρισή της στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε απόψε η Κοπεγχάγη. Οι πρωταθλητές Δανίας υποχρέωσαν σε ισοπαλία με σκορ, 1-1, τη Μπαρτσελόνα (δεύτερη σε 4 παιχνίδια), έφτασαν τους επτά βαθμούς έναντι οχτώ των Καταλανών κι έχουν, πλέον, τον πρώτο λόγο για να περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Μετά από αυτή την εξέλιξη η υπόθεση πρόκριση για τον Παναθηναϊκό στον 4ο όμιλο απομακρύνεται ακόμη περισσότερο.

Η Μπαρτσελόνα έφτασε πρώτη κοντά στο γκολ με το δοκάρι του Βίγια κι άνοιξε το σκορ στο 31' με σουτ του Μέσι. Δύο λεπτά αργότερα, όμως, ο Κλαούντεμιρ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε με σουτ για την Κοπεγχάγη.

Οι Καταλανοί είχαν τον έλεγχο στο υπόλοιπο διάστημα του παιχνιδιού, έχασαν κάποιες ευκαιρίες, όπως το δεύτερο δοκάρι από σουτ του Πέδρο στις καθυστερήσεις. Τελικά η Κοπεγχάγη άντεξε και απέσπασε έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για να πάρει τη 2η θέση.

Διαιτητής: Κρίστιαν Μπάλαϊ (Ρουμανία)
Κίτρινες: Πόσπεχ - Μπούσκετς

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ (Στάλε Σολμπάκεν): Βεντ, Πόσπεχ, Κλαούντεμιρ, Γκρόνκιερ, Εντόι, Αντονσον, Βίνκααρντ (90΄ Οτεσεν), Βίλαντ, Γουίλιαμ Γιόργκενσεν, Μπολάνος (90+ Ντιλέινι), Ματίας Γιόργκενσεν
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Πεπ Γκουαρντιόλα): Βαλντές, Αλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Τσάβι, Βίγια (80΄ Πέδρο), Ινιέστα, Μέσι, Κεϊτά, Μπούσκετς, Αμπιντάλ

Δεν υπάρχουν σχόλια: