Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

«Με 4,2 εκ. τον αγοράζουν»

ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟΚΤΑ ΤΟΝ ΜΙΡΑΛΑΣ ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ, ΛΕΕΙ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΜΙΡΑΛΑΣ. «ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ».-
Μία ακόμα φορά ο μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς φέρνει νέα δεδομένα στην υπόθεση της παραμονής τού Βέλγου στον Ολυμπιακό, με νέες δηλώσεις του.

Ο Κριστόφ Ενρότο, περί του οποίου ο λόγος, σχολίασε ότι ο πελάτης του αυτό το διάστημα δεν ενδιαφέρεται αν θα μείνει ή όχι στο Λιμάνι, αφού το μοναδικό που τον απασχολεί είναι να παίζει καλή μπάλα σε κάθε παιχνίδια που συμμετέχει.

Ακόμα, κάνει γνωστό ότι αν βρεθεί άλλη ομάδα που τον Γενάρη θα δώσει 4,2 εκ. ευρώ (2,5 εκ. που είναι η οψιόν αγοράς για τον Ολυμπιακό συν 1,7 εκ. επιπλέον χρήματα), μπορεί να τον αποκτήσει.

«Αν βρεθεί ομάδα και δώσει τον Ιανουάριο 1,7 εκατ. ευρώ παραπάνω από τη ρήτρα των 2,5 εκατ. ευρώ που καλείται να δώσει ο Ολυμπιακός αν θέλει να κρατήσει τον παίκτη, τότε αυτή η ομάδα μπορεί ν' αποκτήσει τον Μιραλάς έναντι 4,2 εκατ. ευρώ», σχολίασε αρχικά μέσω του 'Goal'  ατζέντης τού 23χρονου κυνηγού και συμπλήρωσε για την επιθυμία τού παίκτη να παραμείνει ή όχι στον Ολυμπιακό:

«Αυτήν τη στιγμή ο πελάτης μου δεν σκέφτεται να μείνει ή να φύγει από τον Ολυμπιακό. Αυτό που τον απασχολεί είναι να παίζει καλή μπάλα σε κάθε παιχνίδι του Ολυμπιακού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: